toekomstbestendig ondernemen

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse Jongensdromen?

dromen realiseren

Wij geloven dat je met de juiste kennis en kennissen je grootste, stoutste ondernemersdromen kan realiseren. Daarom brengen wij ondernemers die elkaar kunnen versterken met elkaar in contact én zetten we met ludieke concepten ondernemers op de Rotterdamse wereldkaart. 

Voor en door rotterdamse ondernemers

Hoe lekker is het om binnen Rotterdam zaken te doen. Rotterdam is internationaal, ondernemend en rauw. Een Rotterdammer heeft het hart op de tong. Daarom is ons netwerk er speciaal voor mensen die het Rotterdamse ondernemersbloed door hun aderen hebben stromen:

Jij bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf.

&

Jij bent Rotterdammer óf je bedrijf is gevestigd in regio Rotterdam.

Geen lidmaatschap, wel aanmelden

Wij ondernemers houden van vrijheid en daarom werken wij niet met een lidmaatschap. Wij leren je wel graag kennen, zodat we je op basis van jouw kennis, uitdagingen en dromen kunnen matchen aan voor jou relevante kennis & kennissen. Na het aanmelden kan je persoonlijke uitnodigingen aangepast op jouw behoeftes ontvangen.

Wil je actief met het realiseren van je dromen aan de slag? Bekijk dan ROTTERDAMN en toekomstbouwers:

Rotterdamn!

Om je dromen te realiseren moet je eruit springen. Niet de gebaande paden volgen maar opvallen. Zet jezelf op de Rotterdamse wereldkaart met een ludiek concept die online opvalt en waar offline over gesproken wordt. Als jouw ambassadeurs introduceren we je aan de hand van het concept bij relevante partijen.

Toekomstbouwers

Toekomstbouwers zijn teams van ondernemers met elkaar versterkende visies die een concrete uitdaging te lijf gaan. Op hoog niveau wordt kennis gedeeld om gezamenlijk in één kwartaal een propositie te ontwikkelen waarmee de markt op wordt gegaan.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden