toekomstbestendig ondernemen

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse Jongensdromen?

dromen realiseren

Wij geloven dat je met de juiste kennis en kennissen je grootste, stoutste ondernemersdromen kan realiseren. Daarom brengen wij ondernemers van wie de dromen raakvlakken hebben en/of elkaar kunnen versterken met elkaar in contact. 

Voor en door rotterdamse ondernemers

Hoe lekker is het om binnen Rotterdam zaken te doen. Rotterdam is internationaal, ondernemend en rauw. Een Rotterdammer heeft het hart op de tong. Daarom is ons netwerk er speciaal voor mensen die het Rotterdamse ondernemersbloed door hun aderen hebben stromen:

Jij bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf.

&

Jij bent Rotterdammer óf je bedrijf is gevestigd in regio Rotterdam.

Geen lidmaatschap, wel aanmelden

Wij ondernemers houden van vrijheid en daarom werken wij niet met een lidmaatschap. Iedere Rotterdamse ondernemer kan zich dan ook kosteloos aanmelden en matches ontvangen.

Wil je actief aan de slag met het realiseren van je dromen? Dan gaan we jou matchen aan de juiste kennis en kennissen. Bekijk ROTTERDAMN:

Rotterdamn!

Om je dromen te realiseren moet je eruit springen. Niet de gebaande paden volgen maar opvallen. Zet jezelf op de Rotterdamse wereldkaart met een ludiek concept die online opvalt en waar offline over gesproken wordt. Als jouw ambassadeurs introduceren we je aan de hand van het concept bij relevante partijen uit ons netwerk.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden