toekomstbestendig ondernemen

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse Jongensdromen?

Onze droom

Ondernemers vormen de toekomst. Wij dromen van een wereld waarin iedereen in alle levensbehoeften is voorzien en ook het vermogen van toekomstige generaties om in hun behoeftes te voorzien is gewaarborgd.

Dit kunnen we alleen samen realiseren en daarom willen wij de unieke visies van Rotterdamse ondernemers overal verspreiden, on- en offline. 

ondernemersdromen realiseren

Wij geloven dat je met de juiste kennis en kennissen je grootste, stoutste ondernemersdromen kan realiseren. Daarom brengen wij ondernemers die elkaars visies kunnen versterken met elkaar in contact én delen de kennis en visies van deze ondernemers op onze online kanalen.

Voor en door rotterdamse ondernemers

Hoe lekker is het om binnen Rotterdam zaken te doen. Rotterdam is internationaal, ondernemend en rauw. Een Rotterdammer heeft het hart op de tong. Daarom is ons netwerk er speciaal voor mensen die het Rotterdamse ondernemersbloed door hun aderen hebben stromen:

Jij bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf.

&

Jij bent Rotterdammer óf je bedrijf is gevestigd in regio Rotterdam.

Toekomstbouwers

Toekomstbouwers zijn ondernemers met versterkende visies die op hoog niveau uitdagingen bespreken en kennis delen. Sluit je als toekomstbouwer aan bij één of meerdere teams, óf initieer een nieuw team.

Matchmaking

Sta je voor een uitdaging of heb je een specifieke zoekvraag? Wij matchen je aan relevante mede-ondernemers.

Rotterdamn

Om je dromen te realiseren moet je er uit springen. Niet de gebaande paden volgen maar opvallen. Zet jezelf op de Rotterdamse wereldkaart met een uniek nieuw concept die online opvalt en waar offline over gesproken wordt. DAMN!

Geen lidmaatschap, wel aanmelden

Wij ondernemers houden van vrijheid en daarom werken wij niet met een verplicht lidmaatschap. Na het aanmelden sta je bij ons in het systeem en ontvang je persoonlijke uitnodigingen aangepast aan jouw behoeftes. Uitgenodigd worden voor één-op-één kennismakingen is gratis. Je betaalt alleen voor het indienen van zoekvragen, het deelnemen in teams als toekomstbouwer en online activatie. 

Als je je bij ons aanmeldt ga je bij al onze activiteiten met respect met elkaar om en behandel je de gedeelde informatie vertrouwelijk. 

 

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden