hoi buur,

Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie bij ons in het oude kantinegebouw! Frederic is naast Rotterdamse Jongensdromen ook de oprichter van AirTurb. De compacte windturbine die je wellicht al hebt zien draaien op het Van Nelle terrein. Op maandagen is team Rotterdamse Jongensdromen ook aanwezig bij de Van Nelle en kijken wij er naar uit jou te ontmoeten. Stuur even een mailtje naar info@rotterdamsejongensdromen.nl  voor een afspraak en dan zien we je snel!

Voor als je nieuwsgierig bent, kan je hieronder alvast zien hoe wij ondernemers helpen bij het realiseren van ondernemersdromen:

AMBASSADEURS

ROTTERDAMN

Om je dromen te realiseren moet je eruit springen. Niet de gebaande paden volgen, maar opvallen. Als jouw ambassadeurs helpen we jou je bedrijf op de Rotterdamse wereldkaart te zetten door samen op originele wijze relevante partijen aan jouw bedrijf te verbinden. 

built to last

Toekomstbouwers

Toekomstbouwers zijn teams van ondernemers met elkaar versterkende visies die samen een concrete uitdaging uit de markt te lijf gaan. 

Ontmoet jouw nieuwe klant, zakenpartner of sparringsmaat

match made in heaven

Evenementen

Van speedmatching tot auto dates. Wij organiseren evenementen waar we steeds weer op nieuwe manieren ondernemers aan elkaar matchen.

In verband met COVID staan er voorlopig geen nieuwe evenementen op de kalender.

442 ondernemers

± 17.000 werknemers

± 1.700.000.000€ jaaromzet

>3.000 jaar ondernemers ervaring

70/30 man-vrouw

>1.000.000 views social media

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden