RJD

thinkshark

De Thinksharks van Rotterdamse Jongensdromen zijn ondernemers die uit opdracht van jouw bedrijf samen jouw concurrent opstarten.  Een concurrent? Ja. Een concurrent die ervoor zorgt dat jouw bedrijf toekomstbestendig is en over 2, 5, 10 jaar met de juiste proposities op de markt opereert.  

COncurrent

Door je eigen concurrent te laten bouwen kan je zonder risico voor eigen bedrijfsvoering nieuwe kansen en markten ontdekken en testen. Je kan sneller groeien en verrassend veel leren door met je eigen concurrent de markt op te gaan. 

 

discreet

De bedrijven worden zonder te benoemen van de opdrachtgever opgezet. Bij succes “koop” je het bedrijf op om te integreren met de bestaande bedrijfsvoering. Bij een exit heb je unieke inzichten in de markt gekregen, maar geen reputatieschade opgelopen.

rapportages

Met maandelijkse rapportages word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zo kan je de kennis die in de concurrent wordt opgedaan direct gebruiken in je reguliere onderneming. Wanneer je wil, kan je meelopen en mee ondernemen met onze thinksharks. 

databasee

RJD ondernemers

Het kennis(sen)netwerk van Rotterdamse Jongensdromen bestaat uit Rotterdamse ondernemers met bedrijven van verschillende fases, groottes en sectoren. Allemaal met groeiambities. 

Voor elke opdracht vormen wij een team van complementaire ondernemers die samen het nieuwe bedrijf opzetten. Van strategie tot legal support en sales, vanuit RJD organiseren wij het operationeel management. Jij levert kennis en de middelen.

ondernemers

Facebook

linkedIn

instagram


Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden