RJD

thinkshark

 

De Thinksharks zijn teams van gevestigde ondernemers die uit opdracht van jouw bedrijf samen jouw concurrent opstarten.  Een concurrent? Ja. Een innovatieve concurrent die ervoor zorgt dat jouw bedrijf toekomstbestendig is en over 2, 5, 10 jaar met de juiste proposities op de markt opereert. Zo gebruiken we het beste van twee werelden: de flexibiliteit van start-ups, met de kennis en middelen van de corporate. 

 

COncurrent

Door je eigen concurrent te laten bouwen kan je zonder risico voor eigen bedrijfsvoering nieuwe kansen en markten ontdekken en testen. Je kan sneller groeien en verrassend veel leren door met je eigen concurrent de markt op te gaan. 

 

discreet

De bedrijven worden zonder te benoemen van de opdrachtgever opgezet. Bij succes “koop” je het bedrijf op om te integreren met de bestaande bedrijfsvoering. Bij een exit heb je unieke inzichten in de markt gekregen, maar geen reputatieschade opgelopen.

rapportages

Met maandelijkse rapportages word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zo kan je de kennis die in de concurrent wordt opgedaan direct gebruiken in je reguliere onderneming. Wanneer je wilt, kan je meelopen en mee ondernemen met onze thinksharks. 

kennis(sen)netwerk

RJD ondernemers

Het kennis(sen)netwerk van Rotterdamse Jongensdromen bestaat uit Rotterdamse ondernemers met bedrijven van verschillende fases, groottes en sectoren. Allemaal met groeiambities. 

Voor elke opdracht vormen wij een team van complementaire ondernemers die gezamenlijk het nieuwe bedrijf opzetten. Van strategie tot legal support en sales, vanuit RJD organiseren wij het operationeel management. Jij levert kennis en de middelen.

ondernemers

Facebook

linkedIn

instagram

425 ondernemers

± 21.000 werknemers

± 2.000.000.000€ jaaromzet

>3.000 jaar ondernemers ervaring

70/30 man-vrouw

>1.000.000 views social media


Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden