around010

The impact days

21 november 2019

sociaal ondernemerschap

Wil jij Rotterdam vanuit een ander perspectief leren kennen? Weten hoe jij door het uitgeven van je euro’s impact kan maken?

The Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin Nederland sociaal ondernemerschap ontdekt, viert en versnelt. Tijdens inspirerende evenementen door het hele land worden alle plekken zichtbaar gemaakt waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld. Op 21, 22 en 23 november laat ook Rotterdam zien hoe je bewuste keuzes kan maken in het dagelijks leven. Tijdens deze dagen staan de deuren van Rotterdamse sociaal ondernemers open om jou te laten zien hoe zij werken aan een duurzame toekomst. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals tours, workshops en meer. Je krijgt de mogelijkheid om Rotterdam vanuit een ander perspectief te bekijken. Je zal snel leren dat je ook zelf het verschil kan maken. Door euro’s bewuster uit te geven, draag je zelf namelijk al bij aan een maatschappelijke verandering! Dus bereid je voor op Rotterdamse gezelligheid met een heldere boodschap: be social, buy social voor een duurzame en sociale stad.

In samenwerking met Voorgoed Agency biedt Around010 events tijdens The Impact Days tours aan door Rotterdam Centrum, West en Zuid. Op donderdag 21 november worden bedrijven uitgenodigd deel te nemen om kennis te delen, te leren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Natuurlijk ook voldoende gelegenheid tot netwerken.

Programma:

Routes in Centrum, West en Zuid van 16.00 tot 19.00 uur. 

ORGANISATIE:

Around010 is een Rotterdams eventbureau gespecialiseerd in op maat gemaakte en geheel verzorgde bedrijfsuitjes gebaseerd op een toffe citywalk door Rotterdam waarbij wij de lokale kant laten zien. Verborgen parels en nieuwe iconen. We laten je kennismaken met de Rotterdamse mentaliteit en brengen een bezoek aan Rotterdamse horeca hotspots. Een dag vol gezelligheid!

 

datum

21 november 2019
16:00-19.00

locatie

Rotterdam

doelgroep

Management corporates, ondernemers, media, gemeente en wijkbestuur, overheid

Prijs

€35,-

 

aanbevolen evenementen

7 FEB '20

13:00

2020 visionboard

Meer informatie

20 FEB '20

11:00

Propositie ontwikkeling

Meer informatie

19 MEI '19

12:00

Speed matching

Meer informatie

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden