RJD

team

Rotterdamse Jongensdromen is voor en door ondernemers. Het team bestaat dan ook allemaal uit ondernemers met ieder hun eigen expertise.

Saskia roeleveld

Oprichter & Matchmaker

Saskia kent de expertises, uitdagingen en dromen van alle ondernemers in het netwerk. Op basis van deze data, gecombineerd met een persoonlijke kijk, worden de matches gemaakt. 

Email: saskia@rotterdamsejongensdromen.nl

Frederic Marcillaud

Oprichter & Strategisch adviseur

Frederic is business coach en serial entrepreneur. Hij zorgt ervoor dat problemen uitdagingen worden die vaak resulteren in nieuwe kansen en nieuwe markten. In zijn rol als Strategisch adviseur ondersteunt Frederic het team en de ondernemers van Rotterdamse Jongensdromen met zijn persoonlijke kennis en kennissen. 

Email: frederic@rotterdamsejongensdromen.nl

Sonja schaefer

Event manager

Sonja is ondernemer en gecertificeerd event manager. Jaren aan marketingervaring én een passie voor eventmanagement, maakt dat zij het net even anders doet dan anderen. Door het evenement te koppelen aan het strategisch plan en de marketing/sales doelstellingen, maakt zij het verschil. Zo organiseert Sonja de met zorg geselecteerde sterke kennissessies van Rotterdamse Jongensdromen. 

Email: sonja@rotterdamsejongensdromen.nl 

Jacqueline quispel

Event manager

Jacqueline is ondernemer en expert op het gebied van evenementen. Zij bekijkt per event met haar jarenlange ervaring, passie, creatieve en kritische oog wat het beste bij uw bedrijf past. Dit kan gaan om; advies, het meedenken in een creatief traject en/of de gehele organisatie, of het nu gaat om een congres, personeelsuitje, seminar, intiem etentje, beursstand of personeelsfeest. Met deze diversiteit aan competenties organiseert Jacqueline de special events van Rotterdamse Jongensdromen.

Email: jacqueline@rotterdamsejongensdromen.nl

anouk van hemert

Concept Content Copy

Anouk staat altijd te trappelen om een product of dienst op de juiste manier en op de goede plek tot leven te brengen. Kleur te geven. Te laten groeien en bewegen. Hoe? Anouk bedenk concepten die een merk versterken en in alle middelen doorvertaald kunnen worden. On- en offline. Binnen Rotterdamse Jongensdromen ontwikkelt Anouk series om de ondernemers op de juiste manier op de Rotterdamse wereldkaart te zetten.

Email: anouk@rotterdamsejongensdromen.nl

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden