RJD

team

Rotterdamse Jongensdromen is voor en door ondernemers. Het team bestaat dan ook allemaal uit ondernemers met ieder hun eigen expertise. Samen organiseren wij activiteiten om ondernemers aan elkaar te verbinden en op de juiste manier op de Rotterdamse wereldkaart te zetten.

Saskia roeleveld

Saskia roeleveld

Oprichter & Matchmaker

Saskia is gespecialiseerd in innovatie en duurzaamheid. Ze is op een missie om de systeemverandering naar een toekomstbestendig bestaan aan te jagen. Als matchmaker kent Saskia de dromen, expertises en uitdagingen van alle ondernemers in het netwerk en zorgt dat ondernemers met versterkende visies kennis met elkaar maken.

saskia@rotterdamsejongensdromen.nl 

Frederic Marcillaud

Frederic Marcillaud

Oprichter & Strategisch adviseur

Frederic is business coach en serieel ondernemer. Hij zorgt ervoor dat problemen uitdagingen worden die vaak resulteren in nieuwe kansen en nieuwe markten. In zijn rol als Strategisch adviseur ondersteunt Frederic het team en de ondernemers van Rotterdamse Jongensdromen met zijn persoonlijke kennis en kennissen. 

frederic@rotterdamsejongensdromen.nl 

anouk van hemert

anouk van hemert

Concept Content Copy

Anouk staat altijd te trappelen om een product of dienst op de juiste manier en op de goede plek tot leven te brengen. Kleur te geven. Te laten groeien en bewegen. Hoe? Anouk bedenk concepten die een merk versterken en in alle middelen doorvertaald kunnen worden. On- en offline. Anouk ontwikkelt de ROTTERDAMN concepten om ondernemers op de juiste manier op de Rotterdamse wereldkaart te zetten.

anouk@rotterdamsejongensdromen.nl 

Jacqueline quispel

Jacqueline quispel

Event manager

Jacqueline is expert op het gebied van evenementen. Zij bekijkt per event met haar jarenlange ervaring, passie, creatieve en kritische oog wat het beste bij uw bedrijf past. Dit kan gaan om; advies, het meedenken in een creatief traject en/of de gehele organisatie, of het nu gaat om een congres, personeelsuitje, seminar, intiem etentje, beursstand of personeelsfeest. Met deze diversiteit aan competenties organiseert Jacqueline ook de altijd verassende events van Rotterdamse Jongensdromen.

jacqueline@rotterdamsejongensdromen.nl 

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden