Om je dromen te realiseren moet je eruit springen. Niet de gebaande paden volgen, maar opvallen. Als jouw ambassadeurs gaan we je op originele wijze bij relevante partijen introduceren. Dit doen we aan de hand van een ludieke actie die online opvalt en waar offline over gesproken wordt waarmee jij je bedrijf op de Rotterdamse wereldkaart zet. DAMN! 

merk versterken

Wij laten je merk tot leven komen: maken jouw kennis tastbaar, geven extra shine aan jouw product of dienst. 

anders dan anders

Durf anders te zijn, jouw unieke visie te tonen. De dingen doen, die niemand doet. Gewoon, omdat het kan. En omdat het werkt. 

ambassaseurs

Wij supporten je een jaar lang om jouw plek op de Rotterdamse wereldkaart te versterken door je bij relevante partijen te introduceren. 

Ludiek concept

  • Kennismaking & brainstorm
  • Het concept
  • Ambassadeurschap
  • Toegang tot de ROTTERDAMN-groep

Uitwerken & uitvoering

  • Uitwerking en doorvertaling van het concept naar verschillende gewenste middelen.
  • In de conceptuitwerking houden we rekening met jouw uitvoerbudget.

Zet jezelf op de Rotterdamse wereldkaart

v.a. €1.999 ex. btw per concept 

Het concept

prospects benaderen anno 2020

Laat jouw unieke ondernemersvisie vertalen naar een op maat gemaakt concept die jouw merk versterkt en in alle middelen doorvertaald kan worden. On- en offline. 

Denk aan een tool om prospects op een ludieke manier te benaderen. Uiteraard overgoten met jouw bedrijfs-DNA, zodat je in één keer de perfecte eerste indruk kan maken. Of het kan ook breder: waarin is jouw onderneming uniek en hoe kunnen we dit het beste naar voren brengen?! We kijken tijdens de kennismaking & brainstorm samen naar wat jij nodig hebt om je Rotterdamse stempel te drukken.

Ambassadeursschap

Activatie

Wij zijn per concept voor één jaar jouw ambassadeurs. Online én offline. Wij delen het eindresultaat van de actie op onze website, social mediakanalen, in de nieuwsbrief en door erover te praten. Wij gebruiken de actie ook als haakje om je bij partijen te introduceren waar wij een win-win situatie zien. Zoek je zelf gedurende het jaar specifieke partijen, leg je die vraag natuurlijk ook bij je ambassadeurs neer en wij houden onze oren en ogen voor je open.  

Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve ROTTERDAMN LinkedIn-groep voor extra support om jezelf op een creatieve manier onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. 

435 ondernemers

± 20.000 werknemers

± 2.000.000.000€ jaaromzet

>3.000 jaar ondernemers ervaring

70/30 man-vrouw

>1.000.000 views social media

netwerk

RJD ondernemers

Het kennis(sen)netwerk en de online volgers van Rotterdamse Jongensdromen bestaan uit Rotterdamse ondernemers met bedrijven van verschillende fases, groottes en sectoren. Allemaal met grote groeiambities. 

ondernemers

facebook

LinkedIn

instagram

Voor suggesties en vragen kun je contact opnemen met saskia@rotterdamsejongensdromen.nl.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden