RJD

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kennis opdoen én een maatschappelijk doel steunen. RJD doneert 20% van de opbrengst van de kennissessies uit de Jongensdromen Academy aan een doel naar keuze van de ondernemer. Zie onderstaand het overzicht van de doelen die wij (willen) steunen, met daarbij de ondernemers die deze doelen een warm hart toedragen. 

In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC-Sophia.  

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede.  

Jaarlijks komen duizenden Rotterdamse huishoudens in een urgente financiële noodsituatie terecht. Bestaande wettelijke en gemeentelijke voorzieningen kunnen niet in alle gevallen of snel een oplossing bieden. Als mensen tussen wal en schip dreigen te vallen kan FBNR bijspringen met een (eenmalige) gift.

 

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Rotterdammersvoorelkaar is een platform voor alle inwoners van Rotterdam en is ontstaan vanuit de behoefte aan een platform dat bijdraagt aan een sterkere samenleving. Rotterdammersvoorelkaar wil de zelfredzaamheid van inwoners van Rotterdam vergroten door het benutten van de kracht van alle Rotterdammers. Een platform dat ervoor zorgt dat mensen de hulp krijgen die ze verdienen. 
  

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. 

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school! 

Staat jouw doel er nog niet tussen? Dan wordt het hoog tijd dat hier verandering in komt. Haal geld op voor het doel welke jij als ondernemer een warm hart toedraagt door je kennis te delen in een online kennissessie!

Bekijk Jongensdromen Academy voor meer informatie of stuur een mail naar info@rotterdamsejongensdromen.nl.

 

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden