RJD

maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Kennis opdoen én een maatschappelijk doel steunen. RJD doneert 20% van de opbrengst van de kennissessies uit de Jongensdromen Academy aan een doel naar keuze van de ondernemer. Zie onderstaand het overzicht van de gesteunde doelen, met daarbij de ondernemers die deze doelen een warm hart toedragen. 

In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC-Sophia. 

Jongensdromen Academy bijdrage van:

 

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede. 

Jongensdromen Academy bijdrage van:

 

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

Jongensdromen Academy bijdrage van:

 

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!

Jongensdromen Academy bijdrage van:

 

Staat jouw doel er nog niet tussen? Dan wordt het hoog tijd dat hier verandering in komt. Haal geld op voor het doel welke jij als ondernemer een warm hart toedraagt door je kennis te delen in een online kennissessie!

Bekijk Jongensdromen Academy voor de voorwaarden. 

 

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl