RJD

koffiebreek

Ben jij een ondernemer met een goed verhaal? Nodig ons uit tijdens jouw koffiebreek. Wij komen op bezoek en jij vertelt onze interviewers alles over jouw organisatie en wat jullie zo bijzonder maakt. Vervolgens ga jij weer verder met ondernemen en komen wij terug met een pakkende video over jouw onderneming.

 

€350,- ex. BTW 

RJD x koffiebreek

RJD slaat de handen ineen met Yo-Pro voor de ideale opvulling van jouw koffiebreek. Yo-Pro is een jong foto- en videoproductie bedrijf met enthousiaste interviewers die de visie en identiteit van jouw bedrijf perfect op beeld kunnen vastleggen. 

De Koffiebreek interviews met Rotterdamse ondernemers plaatsen wij op de kanalen van Rotterdamse Jongensdromen. DE ideale invulling van je koffiepauze 😉

Succes

RJD database

RJD heeft een geweldig netwerk van ondernemers en een groot bereik. Voor optimaal rendement moet je uiteraard ook zelf de video liken en delen. Onze groei staat niet stil. Word jij onze viral video? 

ondernemers

Facebook

linkedIn

Play the game

Spelregels

ondernemer

Je bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf

kosten

Je betaalt aan Yo-Pro en RJD ontvangt via deze partij €50,- ex. BTW voor het plaatsen van de video op LinkedIn, Facebook, YouTube en de website. De video gaat online zodra het bedrag bij ons binnen is.

tone of voice

Het persoonlijke verhaal van de ondernemer staat centraal.

bereik

Word jij onze viral video? Hoe meer likes, opmerkingen en deelacties er zijn, hoe groter het bereik van de video. 

l

kanalen

De video komt op LinkedIn, Facebook, Youtube en de website van RJD. 

kwaliteit

De video partner zorgt voor een kwalitatief product. Controleer samen of de video de gewenste standaard heeft.
Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl