Rjd kennissessie

miljoenenlunch

Succesvol (je broodje) beleggen

financieel

Slim sparen op de Rotterdamse manier? 

In deze sessie laat Adrie Klip van De Vermogensregisseurs je zien hoe jij het financiële rendement op jouw harde werken optimaliseert. 

De spaarrente is momenteel uiterst laag. De grootbanken bieden 0,02% per jaar rente voor vrij opneembare spaarrekeningen. Daarnaast is er sprake van 1,6% inflatie, om maar te zwijgen van de vermogensbelasting (Box 3)…

Jij hebt een rendement van minimaal 2,47% om niet achteruit te gaan op je zuurverdiende geld. Zorg dat je verdiensten niet als sneeuw voor de zon verdwijnen en ga beleggen. Goed beleggen. 

Bij grote financiële instellingen, waar Adrie Klip 25 jaar voor heeft gewerkt, worden de beleggingsportefeuilles steeds meer gestandaardiseerd. Dit zorgt echter niet altijd voor het hoogste rendement, zonde dus. Door het opbouwen van een goed gespreide beleggingsportefeuille, op basis van jouw wensen, is er nog veel meer mogelijk.

Op 19 september laat Adrie Klip je de gouden trucjes zien waarmee je een goede portefeuille opbouwt en daarmee het rendement op je vermogen vergroot. En jij dus jouw materialistische jongensdromen kan realiseren.

adrie klip

Oprichter De Vermogensregisseurs

Adrie is 25 jaar in dienst geweest van grote financiële instellingen als Trader, Obligatiespecialist, Beleggingsadviseur en Vermogensbeheerder. In 2017 heeft hij, samen met 2 collega’s, De Vermogensregisseurs opgericht. Daarbij bieden zij beleggingsoplossingen aan op basis van de wensen van de klant. Het uitgangspunt is een zo hoog mogelijk risico na te streven bij een zo laag mogelijk risico.

Ga jij voor de Lamborghini of Ferrari?

datum lunch

19 september 2019
12.00 – 13.30

locatie

World Trade Centre

stoelen

Verzeker jezelf van een stoel, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar

BESTEL NU JE TICKET: