Rjd kennissessie

Lamborghini of ferrari?
DE NOODZAAK VAN BELEGGEN

financieel

Slim sparen op de Rotterdamse manier? 

In deze sessie laat Adrie Klip van De Vermogensregisseurs je zien hoe jij het financiële rendement op jouw harde werken optimaliseert. 

De spaarrente is momenteel uiterst laag. De grootbanken bieden 0,02% per jaar rente voor vrij opneembare spaarrekeningen. Daarnaast is er sprake van 1,6% inflatie, om maar te zwijgen van de vermogensbelasting (Box 3)…

Jij hebt een rendement van minimaal 2,47% om niet achteruit te gaan op je zuurverdiende geld. Zorg dat je verdiensten niet als sneeuw voor de zon verdwijnen en ga beleggen. Goed beleggen. 

Bij grote financiële instellingen, waar Adrie Klip 25 jaar voor heeft gewerkt, worden de beleggingsportefeuilles steeds meer gestandaardiseerd. Dit zorgt echter niet altijd voor het hoogste rendement, zonde dus. Door het opbouwen van een goed gespreide beleggingsportefeuille, op basis van jouw wensen, is er nog veel meer mogelijk.

Op …. laat Adrie Klip je de gouden trucjes zien waarmee je een goede portefeuille opbouwt en daarmee het rendement op je vermogen vergroot. En jij dus jouw materialistische jongensdromen kan realiseren. Ga jij voor de Lamborghini of Ferrari? 

  • Datum: … van 12:00 – 13:30 uur
  • Inclusief lunch
  • Locatie: 
  • Verzeker jezelf van een stoel, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar
BESTEL NU JE TICKET: