Rjd kennissessie

dress to impress

personal branding

Wat trek jij aan naar je belangrijkste afspraak? 

Ellen Wynia is een echte Rotterdamse tailor, met een prachtige winkel uitkijkend over Hofplein. Menig ondernemer heeft grote successen behaald in de maatpakken van NANDONNA/NANUOMO.

Zoals er verschillende types ondernemers zijn, zijn er ook verschillende types maatpakken. Hoe beter deze op elkaar aansluiten, hoe meer successen jij als ondernemer gaat boeken. Welk type ben jij? Ga je meer voor een traditioneel donker blauw pak of juist voor een statement suit met een window pane patroon? 

NANDONNA/NANUOMO staat voor kwalitatief Italiaans design pakken. Vanaf €650 tot zo gek je het wilt maken, afhankelijk van de keuze van stof en speciale verzoeken. 

De sessies die RJD samen met Ellen Wynia organiseert zijn bedoelt om te praten over ondernemerschap in een fashionable jasje. Doe met 2 á 3 andere ondernemers deze exclusieve passessie op maat waarbij het ondernemerschap en jouw kledingmaat en -stijl centraal staan. 

RJD organiseert deze mini matchmaking de komende periode slechts 2 keer. Meld je daarom nu aan voor deze unieke kans en krijg een stropdas cadeau! 

  • Datum: 5 juni van 16.30 – 19:00 uur
  • Locatie: NAN, hofplein 32, 3011AJ 
MELD JE NU AAN VOOR DE PASSESSIE: