Rjd kennissessie

plug'n play lead generation
DE ALLERNIEUWSTE METHODEN EN TECHNIEKEN ONDER DE LOEP

Digital marketing & Sales

Moeite met het online vinden van gekwalificeerde leads? Of domweg te weinig tijd om naar leads te zoeken?

In deze sessie laat Fenna Zandvliet van Fendorse je zien hoe je op de meest effectieve wijze gekwalificeerde potentiële klanten kan vinden, via onder andere LinkedIn marketing.

In het huidige digitale tijdperk zijn er onbeperkt veel mogelijkheden van welbekende platformen waar je gemakkelijk op kunt inpluggen bijvoorbeeld op booking.com als hotel ondernemer, of op Uber als taxi chauffeur, of op Thuisbezorgd.nl als restauranteigenaar. Deze
platformen verbinden op efficiënte wijze deze bedrijven met hun potentiële klanten volgens de laatste methoden en technieken. Uiteraard online met gerichte campagnes voor de doelgroep, met traditionele media als tv, radio en de bushokjes en alles meetbaar tot in den treure.

Voor de gemiddelde B2B MKB ondernemer is er echter niet zo’n specifiek platform waar hij of zij zo op in kan pluggen en kan meeliften op de kennis, kunde en technologie van deze partijen.

Op 9 mei laat Fenna Zandvliet zien hoe dezelfde methoden en technieken toch ook binnen jouw bedrijf kunnen worden ingezet om ook jouw bedrijf future proof in contact te laten komen en blijven met potentiële klanten. 

  • Datum: 9 mei van 12:00 – 13:30 uur
  • Inclusief lunch
  • Locatie: Loos
  • Verzeker jezelf van een stoel, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar
BESTEL NU JE TICKET: