RJD

Kalender van RJD events
Let op! Elk event heeft een beperkt aantal plekken.

Wie het eerst komt, het eerst maalt.

1-11-2018

Restaurant Down Under

Online invloed vergroten

Wil jij nieuwe klanten aantrekken en tegelijkertijd werken aan een ijzersterk merk? Deze sessie is voor ondernemers die online nieuwe klanten en leads willen aantrekken, hun binding met de doelgroep willen vergroten en een sterk merk willen bouwen. We zoomen in op de inzet en belofte van inbound marketing en content marketing. Marieke Pijler van Brand Density laat jou zien op basis van haar ervaring en kennis hoe je jouw online invloed kan vergroten!

14-11-2018

Stadsbrasserie Rotterdam

Maak je bedrijf meer waard

Hoeveel is je bedrijf vandaag waard en hoe zorg je ervoor dat je bedrijf meer waard wordt? Richard Stoop van Pinq Mango Capital Partners neemt je mee in de wereld van boutique investment banking. Richard geeft in deze sessie concrete tips om waardevoller te worden door je te laten zien hoe potentiële kopers en investeerders naar bedrijven kijken.

29-11-2018

Rodin

RISK voor gevorderden

Als ondernemer droom je van groei. Wie wil nu niet heerser worden van haar of zijn markt? Niels van Deuren, oprichter van HousingAnywhere weet als geen ander hoe het is om stad voor stad, land voor land, de wereld te veroveren. En notabene begon hij deze zegetocht vanuit zijn eigen studentenkamer in Rotterdam. Op 29 november legt Niels uit hoe hij met zijn “playbook”, noem het maar handboek soldaat, de wereld van de huisvesting voor internationals heeft veroverd.
Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl