RJD

Jongensdromen academy

 

Geld verdienen met het genereren van leads? Dat kan door jouw kennis te delen in onze Jongensdromen academy met een online kennissessie. Deze sessies zijn de perfecte manier om nieuwe klanten te scoren, je naamsbekendheid te vergroten en jezelf als expert neer te zetten.

Voor en door ondernemers:

samen realiseren wij jongensdromen.

Rotterdams succes

Mouwen opstropen en gaan. In de academy wordt online kennis gedeeld door Rotterdamse ondernemers. Zo maken we jou en de stad zakelijk succesvoller.

jongensdromen expert

Als expert van een online kennissessie deel je unieke kennis en inzichten uit jouw vakgebied. Zo kan je nieuwe klanten binnenhalen en  creëer je ambassadeurs voor jouw bedrijf.  

€€€€€

Verdien geld met het delen van jouw kennis. Hoe meer mensen jouw online kennissessie bekijken, hoe meer jij verdient. Door samen het netwerk te laten groeien, maken we elkaar succesvoller. 

databasee

RJD ondernemers

Het kennisnetwerk van Rotterdamse Jongensdromen bestaat uit ondernemers van verschillende leeftijden, groottes en sectoren. Allemaal met groeiambities. Zo is alle kennis die je zoekt om jouw ondernemersdromen te realiseren bij RJD te vinden. In de Jongensdromen academy delen deze topondernemers hun kennis.

ondernemers rjd

Play the game

Spelregels

expert

Je bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf.

E

exclusief

De video wordt exclusief getoond op het platform van de Jongensdromen Academy. 

content

In de video deel jij unieke kennis en inzichten uit jouw expertisegebied.

voorwaarden

De online kennissessie duurt 45 – 60 minuten. Locatie en branding is vrij in te vullen, maar wel altijd het logo RJD linksboven. 

kosten

De kosten voor het opnemen van de video zijn voor eigen rekening. 

Opbrengsten

20% van de opbrengsten van jouw video zijn voor jou of een maatschappelijk doel welke jij een warm hart toedraagt . Natuurlijk zijn de klanten die je eruit haalt je grootste winst!

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl