RJD

Jongensdromen academy

Geld verdienen met het genereren van leads? Dat kan door jouw kennis te delen in onze Jongensdromen Academy met een online kennissessie. Deze sessies zijn de perfecte manier om nieuwe klanten te scoren, je naamsbekendheid te vergroten en jezelf als expert neer te zetten.

*Bepaal zelf door wie en waar je de video opneemt. Zie videopartners voor het huidige overzicht van partners.

 

NAAR JONGENSDROMEN ACADEMY

Rotterdams succes

Mouwen opstropen en gaan. In de academy wordt online kennis gedeeld door Rotterdamse ondernemers. Zo maken we jou en de stad zakelijk succesvoller.

jongensdromen expert

Als expert van een online kennissessie deel je unieke kennis en inzichten uit jouw vakgebied. Zo kan je nieuwe klanten binnenhalen en creëer je ambassadeurs voor jouw bedrijf.  

€€€€€

Verdien geld met het delen van jouw kennis. Voor jezelf of een maatschappelijk doel naar keuze. Hoe meer mensen jouw online kennissessie bekijken, hoe meer jij verdient. Door samen het netwerk te laten groeien, maken we elkaar succesvoller. 

Jongensdromen academy

HET platform waar topondernemers unieke kennis en ervaringen delen

Online kennissessies gegeven door ondernemers. Om van elkaar te leren en aanstormend talent naar de top te helpen. Doe online kennis op, maar neem vooral contact met elkaar op zodat je echt kennissen maakt met kennis.

databasee

RJD ondernemers

Het kennis(sen)netwerk van Rotterdamse Jongensdromen bestaat uit Rotterdamse ondernemers met bedrijven van verschillende fases, groottes en sectoren. Allemaal met groeiambities. In de Jongensdromen Academy delen deze Rotterdamse topondernemers hun kennis.

ondernemers rjd

Facebook

linkedIn

instagram

Play the game

Spelregels

expert

Je bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf in Rotterdam.

E

exclusief

De video wordt exclusief getoond op het platform van de Jongensdromen Academy. 

content

De sessie moet waarde brengen voor ondernemers. Een inhoudelijk goed verhaal met unieke kennis en inzichten. 

Z

voorwaarden

De online kennissessie duurt 40 – 60 minuten. Goed geluid en hoge beeld kwaliteit. 

kosten

Bepaal zelf door wie en waar je de video opneemt. Zo houdt je je eigen kosten in de hand.  

Opbrengsten

Het bekijken van de video’s is betaald. Als ondernemer kies je of jouw video 1,2 of 3 credits waard is (1 credit = €5,-)

20% van de opbrengsten van jouw video zijn voor jou of een maatschappelijk doel naar keuze. Natuurlijk zijn de klanten die je eruit haalt je grootste winst! De rest van het bedrag gebruiken wij voor het optimaliseren van het platform en de promotie.

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kennis opdoen én een maatschappelijk doel steunen. RJD doneert 20% van de opbrengst van de kennissessies uit de Jongensdromen Academy aan een doel naar keuze van de ondernemer.

Zie het overzicht van de gesteunde doelen via MVO.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl