RJD

Jongensdromen academy

 

Geld verdienen met het genereren van leads? Dat kan door jouw kennis te delen in onze Jongensdromen academy met een online kennissessie. Deze sessies zijn de perfecte manier om nieuwe klanten te scoren, je naamsbekendheid te vergroten en jezelf als expert neer te zetten.

 

Rotterdams succes

Mouwen opstropen en gaan. In de academy wordt online kennis gedeeld door Rotterdamse ondernemers. Zo maken we jou en de stad zakelijk succesvoller.

jongensdromen expert

Als expert van een online kennissessie deel je unieke kennis en inzichten uit jouw vakgebied. Zo kan je nieuwe klanten binnenhalen en  creëer je ambassadeurs voor jouw bedrijf.  

€€€€€

Verdien geld met het delen van jouw kennis. Hoe meer mensen jouw online kennissessie bekijken, hoe meer jij verdient. Door samen het netwerk te laten groeien, maken we elkaar succesvoller. 

databasee

RJD ondernemers

Het kennisnetwerk van Rotterdamse Jongensdromen bestaat uit ondernemers van verschillende leeftijden, groottes en sectoren. Allemaal met groeiambities. Zo is alle kennis die je zoekt om jouw ondernemersdromen te realiseren bij RJD te vinden. In de Jongensdromen academy delen deze topondernemers hun kennis.

ondernemers rjd

Play the game

Spelregels

expert

Je bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf.

E

exclusief

De video wordt exclusief getoond op het platform van de Jongensdromen Academy. 

content

De sessie moet waarde brengen voor ondernemers. Een inhoudelijk goed verhaal met unieke kennis en inzichten.

Z

voorwaarden

De online kennissessie duurt 40 – 60 minuten. Goed geluid en hoge beeld kwaliteit. 

kosten

Bepaal zelf waar en wie het opneemt. Zo houdt je je eigen kosten in de hand. 

Opbrengsten

Het bekijken van de video is betaald. 20% van de opbrengsten van jouw video zijn voor jou of een maatschappelijk doel welke jij een warm hart toedraagt. Natuurlijk zijn de klanten die je eruit haalt je grootste winst!

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl