RJD

Get challenged

ANDERS KIJKEN NAAR JE EIGEN BUSINESS

business development

Loop jij al naast je schoenen, of is er nog werk aan de winkel? 

Je kan meer uit je bedrijf halen dan je denkt. De beren gaan spontaan van de weg en de zon schijnt al voor het wakker worden. Nieuwe markten en kansen dienen zich voor en the sky is the limit. Het geheim? GET CHALLENGED! 

Ook als ondernemer heb je maar 24 uur in een dag. Je wilt meer doen dan je op dit moment aan kan en dat doet pijn. Door je businessmodel op misschien één of twee punten aan te passen, kan je 48 uur aan werk in 24 uur verrichten. Hierdoor kom je sneller bij je beoogde doel!

MARCILLAUD heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van de business modellen van kleinere bedrijven tot de grootste corporates. In de afgelopen 5 jaar heeft MARCILLAUD gemiddeld meer dan 130% winst gerealiseerd voor 23 bedrijven. Voor jou zijn dit soort resultaten ook zeker haalbaar! 

Tijdens Venture Café Rotterdam op 12 december van 18.00-18.45 deelt Frederic, oprichter van onder andere MARCILLAUD en Rotterdamse Jongensdromen, zijn geheimen met je in deze speciale break-out sessie. Hier wil je bij zijn! 

“Venture Café is an open & global community of innovators. Every Thursday 17.00-20.00 we bring together students, startups, investors, corporates & government to support the innovation ecosystem.”

NOTE: Venture Café is een internationale organisatie. Mochten er Engelstalige in de break-out sessie aanwezig zijn, dan vindt de sessie in het Engels plaats. 

 

EXPERT:

Frederic

Oprichter MARCILLAUD

Frederic is business coach en serial entrepreneur. Hij zorgt ervoor dat problemen uitdagingen worden die vaak resulteren in nieuwe kansen en nieuwe markten.

LOCATIE:

CIC Rotterdam

CIC is de thuisbasis van Rotterdamse Jongensdromen. Omgeef je door ondernemers, investeerder en andere innovatieve bedrijven zodat jij kan groeien.

Ontdek kansen in je business model die je niet voor ogen had gezien! 

data

12 december 2019 18.00-19.00

Inloop: Venture Café start om 17.00.

 

locatie

 Venture Café (CIC Rotterdam), stationsplein 45, 4e etage.

prijs

Gratis. Dit evenement is een break-out sessie van Venture Cafe.

stoelen

De inloop is vrij, maar wij horen graag of jij erbij bent, dan houden we een stoel voor je bezet.

Ik ben erbij!

Veel plezier!

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden