WAT BETEKENT ROTTERDAM VOOR JOU ALS ONDERNEMER?

Fotoserie
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Werk mee aan de fotoserie “Ondernemers op de Rotterdamse gevoelige plaat”. Maak jouw nieuwe ondernemersportret op een plek in Rotterdam die typerend is voor jou als ondernemer.   Maak nu de keuze voor jouw fotograaf! Prijzen zijn excl. BTW 

mr. rotterdam €175,-

Mr. Rotterdam fotografeert jou in jouw natuurlijke werk habitat. Hij laat in 1 foto zien wie jij bent, wat je doet en waar je als ondernemer voor staat. Voor €175 krijg je 1 foto welke ook met korte promotionele tekst over jou geplaatst wordt op het populair instagram account Rottergram. www.mr-rotterdam.nl www.instagram.com/rottergram www.instagram.com/mr.rotterdam

Vera Bos
€189,- / €439,-

Vera Bos maakt ontwapenende foto’s om zo een verhaal te vertellen. Ook jouw verhaal. 

Voor €189 krijg je een portretshoot van 1 uur. Ook is een teamportret mogelijk met max. 3 personen.

Of voor €439 wordt jouw merk en verhaal verteld in beeld door middel van een reportage serie. Deze shoot  duurt ongeveer 4 uur op locatie.

www.verabos.nl

www.instagram.com/verabosphotography

 

zelf aanleveren €50,-

Lever je foto rechtstreeks aan bij RJD. Lees voor de voorwaarden de spelregels goed door.  

Succes

RJD database

RJD heeft een geweldig netwerk van ondernemers en een groot bereik. Voor optimaal rendement moet je uiteraard ook zelf de foto liken en delen. Onze groei staat niet stil. Word jij onze viral foto? Neem nu contact met ons op!

linkedIn

Facebook

instagram

Play the game

Spelregels

ondernemer

Je bent (mede-)oprichter en/of eigenaar van minimaal één bedrijf

kosten

Je betaalt aan de fotograaf en RJD ontvangt via deze partij €50,- ex. BTW voor het plaatsen van de foto op Instagram, LinkedIn, Facebook en de website. De foto gaat online zodra het bedrag bij ons binnen is.

foto

De ondernemer staat centraal op de foto, op een plek in Rotterdam die typerend is voor hem/haar als ondernemer.

tekst

Omschrijf in +/- 50 woorden wat Rotterdam als stad voor jou als ondernemer betekent. Deze wordt als omschrijving toegevoegd op de social media kanalen.
l

foto voorwaarden

Afmeting: 1080 x 1080 px, 1080 x 566 px of 1080 x 1350 px (instagram fit).

media

De foto en tekst worden aangeleverd aan RJD. Zowel de fotograaf als de ondernemer promoten de foto op hun social media kanalen.
Stationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl