rotterdamse jongensdromen

We gaan vooruit

19 maart 2020

legacy

Waar gaan we naartoe?

We gaan vooruit. In een gloedjenieuwe luxe Tesla wel te verstaan. Doe de FORWARD route door Rotterdam met een topmatch als autodate en ga het gesprek aan over jullie rol in de vooruitgang. Tijdens de lunch komt iedereen samen bij Aloha om de ervaringen en behoeftes om samen een duurzame toekomst te kunnen creëeren, te bespreken. De onvermijdelijke toekomst voor jouw bedrijf. Iedereen heeft zijn eigen rol in de route-forward. Wat wordt JOUW persoonlijke legacy?!   

Je gaat naar huis met genoeg inspiratie en stof tot nadenken om jouw eigen route-forward uit te stippelen.  

route forward

In ons geliefde Rotterdam wordt al flink aan de duurzame weg getimmerd. Wij hebben een route gemaakt langs een aantal unieke punten in de stad. Hier rij je met jouw nieuwe luxe deel-Tesla langs. Onderweg worden legacy-prikkelende vragen gesteld waar je met je autodate over in gesprek kan gaan. Challenge elkaar de diepte in te gaan! 

Programma  

10.30 ontvangst groep 1 
11.00 start route groep 1
11.45 ontvangst groep 2 
12.00 start gezamenlijke lunch
13.30 einde lunch
13.45 start route groep 2
14.45 eind route groep 2 

moving forward

Partners

Samen voor een duurzame toekomst. Wim de Bundel, directeur Marketing pensioenen NN schuift aan tafel tijdens de gezamenlijke lunch om met jou en de andere hooggewaardeerde innovatieve ondernemers het gesprek aan te gaan over waar we naartoe gaan. Dat we vooruit gaan is een zekerheid. 

UFODRIVE tilt autodelen naar een hoger niveau. Met de luxe en elektrische auto’s arriveer je zorgeloos en altijd volledig in stijl. Stap in één van de auto’s tijdens FORWARotterDam voor de rit van je leven en je wilt nooit meer anders. 

Maak het mee. Bespaar op je maandelijkse vaste lasten, door alleen nog te betalen voor een auto zodra jij deze gebruikt. Alles geregeld en te besturen vanuit één simpele mobiele applicatie. 

Bij Aloha komen Rotterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en te ontspannen. 

Het team bestaat uit jonge, creatievelingen die samenwerken met ambachtelijke boeren om een groter publiek bekend te maken met bijzondere en onbekende producten uit de omgeving. Aloha is gevestigd in de oude Wildwaterbaan van Tropicana en daarmee de perfecte lunchlocatie voor deze wild ride FORWARD. 

Al 325 jaar wordt bij Nolet Distillery het vakmanschap van vader op zoon doorgegeven en maken zij onder de rook van Rotterdam met liefde de meest prachtige distillaten. Proef, beleef, ontdek. Tijdens de lunch een virgin-versie (drive responsible), maar je krijgt een neutje mee naar huis om van te genieten bij het uitstippelen van jouw eigen route-forward. 

datum

19 maart 2019
Groep 1: 10.30 – 13.30 
Groep 2: 11.45 – 14.45

locatie

Aloha, Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam

deelnemers

FORWARotterDam is op uitnodiging. Er is plek voor 12 ondernemers in de auto’s. 

Bevestig jouw aanwezigheid binnen 24 uur na jouw persoonlijke uitnodiging.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden