FAQ

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse jongensdromen?

Wat is Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is het meest kwalitatieve  kennis(sen)netwerk voor Rotterdamse ondernemers: de oprichter of eigenaar van de zaak. On- en offline creëren we ruimte en steeds weer nieuwe manieren om ondernemers aan elkaar te verbinden en op de juiste manier op de Rotterdamse wereldkaart te zetten.

Worden aanmeldingen beoordeeld?

Alle aanmeldingen worden door ons gescreend. Ons netwerk bestaat uitsluitend uit ondernemers. Ben jij niet de oprichter of eigenaar van een zaak? Dan moet je ervoor zorgen dat je dit snel gaat worden, zodat je in de toekomst wel bij onze evenementen aanwezig kan zijn.

wat zijn de kosten voor deelname?

Wij werken niet met een lidmaatschap of verplichtingen. Je krijgt persoonlijke uitnodigingen om te verbinden op inhoud. Je betaalt alleen voor waar je aan mee doet.

ik wil graag mijn expertise delen met het netwerk, kan dat?

Je kan je eigen kennissessies binnen RJD organiseren. Zo zet je jezelf neer als expert binnen het netwerk. Interesse? Kijk dan nu op de pagina kennissessies.  

Kan ik mijzelf en mijn bedrijf promoten op de social media kanalen van rotterdamse jongensdromen?

Dat kan op de volgende manieren:

DE RJD VAN…
Jouw ervaringen en dromen als ambitieuze Rotterdamse ondernemer delen op camera? Meld je aan via video interview

KOFFIEBREEK
Nodig ons uit tijdens jouw koffiebreek. Wij komen op bezoek en jij vertelt onze interviewers alles over jouw organisatie en wat jullie zo bijzonder maakt. Meld je aan via De Koffiebreek

FOTOSERIE
“Wat betekent Rotterdam voor jou als ondernemer?” Deel jouw ondernemersportret op een plek die typerend is voor jou als ondernemer. Meld je aan via fotoserie.

Zijn er sponsor mogelijkheden?

Wil jij een evenement sponsoren, zoek je toegang tot ons netwerk en wil je zo je bedrijf op de kaart zetten? Kijk dan op de pagina voor sponsoring.

Hoe meld ik mij aan voor een evenement?

Alle evenementen zijn op uitnodiging. Als je aanmelding is goedgekeurd, sta je in ons systeem om uitgenodigd te worden. Via de link kan een ticket geboekt worden. Wees er wel op tijd bij, want er is per event beperkt plek aan tafel.

Welke mensen kan ik verwachten bij de evenementen van Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is voor en door ondernemers. Je komt dus in contact met mensen die allemaal ook oprichters en/of eigenaren zijn van één of meerdere bedrijven, mensen die dezelfde taal spreken, die elkaar begrijpen en…

Wat als een sessie is volgeboekt?

Elke sessie heeft een beperkt aantal plekken. Om zeker te zijn van een plek, is het belangrijk dat je snel na het ontvangen van de uitnodiging een ticket bestelt. Zit een sessie vol? Stuur een mail naar info@rotterdamsejongensdromen en je komt op de wachtlijst te staan.

Ik heb een ticket gekocht maar kan helaas niet aanwezig zijn. En nu?

Tickets zijn op uitnodiging en naam en kunnen niet doorgegeven worden. Als de sessie vol is, komen aanmeldingen op de reservelijst. Mocht je onverhoopt niet kunnen, stuur dan een mail naar info@rotterdamsejongensdromen.nl. Het ticket gaat dan mogelijk naar een collega-ondernemer.

Mag ik een collega meenemen?

Tickets zijn alleen op uitnodiging en geven toegang voor één persoon. Alle aanmeldingen worden gescreend en dus is het meenemen van een collega alleen mogelijk als deze mede-eigenaar is en een eigen ticket heeft besteld.

Ik ben een locatie. Hoe kan ik meedoen?

Gevestigd in de regio Rotterdam en wil jij een event bij jouw locatie hosten? Kijk dan nu op de pagina voor samenwerking met locaties.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden