FAQ

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse jongensdromen?

Wat is Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is het meest kwalitatieve  kennis(sen)netwerk voor Rotterdamse ondernemers. On- en offline creëren we ruimte en steeds weer nieuwe manieren om ondernemers aan elkaar te verbinden en op de juiste manier op de Rotterdamse wereldkaart te zetten.

wat zijn de kosten voor deelname?

Wij werken niet met een lidmaatschap of verplichtingen. Je krijgt persoonlijke uitnodigingen om te verbinden op inhoud. Je betaalt alleen voor waar je aan mee doet.

hoe maken jullie de matches?

Op basis van jouw dromen, expertises en uitdagingen matchen we jou aan voor jou relevante kennis en kennissen. Dit kunnen uitnodigingen zijn voor evenementen en één-op-één kennismakingen.

 

Wil jij gerichter meer ondernemers aan jouw kennissenkring toevoegen? Meld je aan voor Matchmaking en maandelijks plannen wij drie persoonlijke kennismakingen in met Rotterdamse mede-ondernemers.

Kan ik mijzelf en mijn bedrijf promoten op de social media kanalen van rotterdamse jongensdromen?

Dat kan o.a. op de volgende manieren:

EVENT PARTNERS
Organiseer jij waardevolle evenementen voor ondernemers? Wil jij méér Rotterdamse ondernemers op jouw evenement? En wil jij weten wat de bezoekers écht van jouw evenement vonden? Maak dan gebruik van ons event partnership.

BLOG PARTNERS
Schrijf jij regelmatig waardevolle blogs voor jouw mede-ondernemers? Wil jij een grotere en nieuwe groep Rotterdamse ondernemers bereiken met jouw blogs? Word dan nu blog partner van Rotterdamse Jongensdromen.

Voor wie is Rotterdamse jongensdromen?

Het netwerk bestaat uitsluitend uit gevestigde ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap in het realiseren van hun grootste ondernemersdroom. De deelnemer is oprichter, eigenaar en/of directeur-grootaandeelhouder van minimaal één onderneming.

Hoe meld ik mij aan voor een evenement?

Onze evenementen zijn op uitnodiging. Als je aanmelding is goedgekeurd, sta je in ons systeem om uitgenodigd te worden. Wees er wel op tijd bij, want er is per event beperkt plek.

Welke mensen kan ik verwachten bij de evenementen van Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is voor en door ondernemers. Op onze eigen evenementen kom je dus in contact met mensen die allemaal ook ondernemer zijn, mensen die dezelfde taal spreken, die elkaar begrijpen en… 

Ik ben een locatie. Hoe kan ik meedoen?

Gevestigd in de regio Rotterdam en wil jij een event bij jouw locatie hosten? Kijk dan nu op de pagina voor samenwerking met locaties.

Zijn er sponsor mogelijkheden?

Wil jij een evenement sponsoren, zoek je toegang tot ons netwerk en wil je zo je bedrijf op de kaart zetten? Kijk dan op de pagina voor sponsoring.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden