FAQ

Hoe realiseer ik mijn Rotterdamse jongensdromen

Wat is Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is een kennisnetwerk voor ambitieuze Rotterdamse ondernemers: de oprichter of eigenaar van de zaak.

Hoe meld ik mij aan voor een kennissessie?

Kennissessies zijn op uitnodiging. Als je aanmelding is goedgekeurd, sta je in ons systeem om uitgenodigd te worden. Via de link kan een ticket geboekt worden. Wees er wel op tijd bij, want er is per event beperkt plek aan tafel.

Hoe lang duren de kennissessies?

Afhankelijk van het onderwerp duren sessies zo’n 1,5 uur, inclusief ontbijt of lunch, introductie van alle aanwezigen, voorwoord en introductie van gastspreker en rondvraag. Wij houden van snelheid in een goed gesprek. Daarna is er ruimte om met elkaar vervolgafspraken te maken.

Wat als een kennissessie is volgeboekt?

Elke sessie heeft een beperkt aantal plekken. Om zeker te zijn van een plek, is het belangrijk dat je snel na het ontvangen van de uitnodiging een ticket bestelt. Zit een sessie vol? Stuur een mail naar info@rotterdamsejongensdromen en je komt op de wachtlijst te staan.

Ik heb een ticket gekocht maar kan helaas niet aanwezig zijn. En nu?

Tickets zijn op uitnodiging en naam en kunnen niet doorgegeven worden. Als de sessie vol is, komen aanmeldingen op de reservelijst. Mocht je onverhoopt niet kunnen, stuur dan een mail naar info@rotterdamsejongensdromen.nl. Het ticket gaat dan mogelijk naar een collega-ondernemer.

Mag ik een collega meenemen?

Tickets zijn alleen op uitnodiging en geven toegang voor één persoon. Alle aanmeldingen worden gescreend en dus is het meenemen van een collega alleen mogelijk als deze mede-eigenaar is en een eigen ticket heeft besteld.

Ik ben een locatie. Hoe kan ik meedoen?

Gevestigd in de regio Rotterdam en wil jij een event bij jouw locatie hosten? Kijk dan nu op de pagina voor samenwerking met locaties.

Worden aanmeldingen beoordeeld?

Alle aanmeldingen worden door ons gescreend. Ons netwerk bestaat uitsluitend uit ondernemers. Ben jij niet de oprichter of eigenaar van een zaak? Dan moet je ervoor zorgen dat je dit snel gaat worden, zodat je in de toekomst wel bij onze sessies aanwezig mag zijn.

Welke mensen kan ik verwachten bij de kennissessies van Rotterdamse Jongensdromen?

Rotterdamse Jongensdromen is voor en door ondernemers. Je komt dus aan tafel met mensen die oprichters en/of eigenaren zijn van één of meerdere bedrijven, mensen die dezelfde taal spreken, die elkaar begrijpen en…

hoeveel mensen ontmoet ik tijdens een kennissessie?

Per sessie komen 8-15 ondernemers samen. Dit kan per evenement wisselen. Op de site staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld.

is de prijs van de sessie inclusief eten en drinken?

De prijs van de kennissessie is inclusief eten en drinken. De kennissessies vinden allemaal plaats in Rotterdamse horeca-zaken. Wil je buiten het menu extra bestellen, is dit altijd mogelijk. Sommige sessies worden gesponsord en zijn dan gratis.

mag ik promotiemateriaal meenemen?

We begrijpen dat je graag je bedrijf wilt promoten, maar kennissessies zijn eigenlijk een moment om je netwerk te verbreden. Echter krijgt iedere aanwezige ondernemer één minuut om zichzelf te presenteren.

Ik wil graag met een bepaalde ondernemer in contact komen. Kunnen jullie mij helpen?

De kennissessies zijn op uitnodiging zodat wij ondernemers aan elkaar kunnen koppelen. Wil je een bepaalde ondernemer ontmoeten, geef dit dan aan en wij sturen een uitnodiging.

Zijn er sponsor mogelijkheden?

Wil jij een kennissessie sponsoren, zoek je toegang tot ons netwerk en wil je zo je bedrijf op de kaart zetten? Kijk dan op de pagina voor sponsoring.

Aanmelden

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl