kennis in boeken

De Rotterdamse boekenkast

De boeken in De Rotterdamse Boekenkast zijn geschreven door Rotterdamse ondernemers en geven jou de kennis die ze uit jarenlange studies hebben opgedaan.

Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter

Willem Verbeke & Maarten Colijn

Het doel van dit boek: ‘Hoe succesvolle verkopers het gedrag van klanten begrijpen en beïnvloeden’. Een relevante kern die wordt onthuld, is dat goede verkopers begrijpen waarom hun klanten iets willen.

handboek online marketing

Patrick Petersen

Het Handboek Online Marketing 6 verschaft je als (toekomstig) onlinemarketeer zowel de theoretische grondslagen als de praktische tools om een effectieve onlinemarketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

 

Een praktische kijk op marketing en strategiemodellen

Yousri Mandour & Marleen Bekkers

Een praktische kijk op marketing- en strategiemodellen biedt een unieke mix van klassieke, beproefde modellen en recente, baanbrekende modellen, die zo zijn beschreven dat er direct mee gewerkt kan worden.

Leef voorbereid

Katja Hehenkamp

Het Leef voorbereid-boekje is een notitieboek ter informatie en inspiratie bij het vormgeven van een uitvaart. Een hulpgids die helpt in praktische zin maar ook qua sfeer. Vol praktische gegevens én wensen omtrent een afscheid.

Nederlandse Ondernemers 1850-1950 6 - Rotterdam

Matthijs Dicke & Joop Visser

Verhalen over de 50 belangrijkste ondernemers en ondernemersfamilies uit de periode dat Nederland omschakelde van een agrarische en op handel gebaseerde economie naar een industriële samenlevingstaan centraal. Leidende figuren, die zowel van economische als maatschappelijke betekenis zijn geweest voor hun stad, regio of zelfs het hele land. 

De zeepbel

Bob Ultee

De Zeepbel is een economische thriller. Bob Ultee had het allemaal. Een onderneming die groeide als kool. Een vermogen van honderden miljoenen euro’s. Vrouw en kind. Een gigantische villa met een eigen golfbaan. Hij leek geboren voor het geluk, tot hij in een tijdsbestek van vier maanden alles kwijtraakte. 

De leefstijlgids tegen somberheid

Bjarne Timonen

De leefstijlgids tegen somberheid toont aan de hand van de meest recente wetenschappelijke inzichten aan hoe leefstijl-veranderingen invloed hebben op je gemoedstoestand.

Innovatie, dat is toch alleen voor grote bedrijven?

Jan Holsappel

In dit handzame boek ontdek je hoe je, als directeur/eigenaar van een middelgroot bedrijf, er voor kunt zorgen dat je bedrijf succesvol blijft. Een handboek van inzicht en kennis, met praktische tips hoe je als organisatie continu kan blijven vernieuwen in een snel veranderende markt.

Management 3.0: Leading Agile Developers, Developing Agile Leaders

Jurgen Appelo

Binnen veel organisaties is het management het grootste obstakel voor succesvolle Agile ontwikkeling. Het boek “Management 3.0” geeft een realistische benadering over de leiding, het beheer en de groei van uw Agile team of organisatie.

Wie dit leest is gek op netwerken - Leuk zakelijk netwerken met de Formule V

Rob B. Tol

Dit netwerkboek staat vol handige adviezen voor wie nieuwe zakelijke relaties willen aanboren, potentiële klanten effectiever willen benaderen, geen tijd willen verspillen aan ondoelmatig netwerken, leuk willen netwerken, aanbevolen willen worden, niet te veel acquisitiekosten willen maken, meer zaken willen doen met hun klanten. 

Businessplan op 1 A4

Marc van Eck & Ellen van Zanten

Iedereen heeft plannen, maar we realiseren ze vaker niet dan wel. Dat komt omdat veel plannen gewoonweg niet goed of concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben. Met dit boek leer je hoe je een (business)plan maakt dat wél werkt. 

Wat een heerlijke lijst. Alle boeken zijn geschreven door Rotterdamse ondernemers met een bewezen track-record en zijn van hoge kwaliteit. Als partner van Managementboek.nl en bol.com ontvangen wij een percentage over de verkoopprijs. 

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden