RJD

blog partners

Deel jij regelmatig jouw waardevolle kennis voor ondernemers in blogs? Ben jij een Rotterdamse ondernemer en wil jij een nieuwe groep mede-ondernemers bereiken met jouw kennis? Word dan nu blog partner van Rotterdamse Jongensdromen.

Blogoverzicht

Communicatie

  • Blog op de RJD website
  • Link naar het blog op de LinkedIn en Facebook pagina. 

expert 

Claim jouw expertise! De kanalen van RJD zijn dé plek waar gezocht word naar de expertises en verhalen van Rotterdamse ondernemers. 

Naamsbekendheid 

Naast het blog is er ruimte om jezelf voor te stellen. Een korte introductie, link naar jouw website (goed voor je SEO) en persoonlijke LinkedIn pagina.

BLOG PARTNER
€25 ex. BTW per blog (de 1e plaatsen we gratis)

Rotterdamse Jongensdromen helpt jou met het bereiken van meer (nieuwe) ondernemers door het online delen van jouw blog. 

EXTRA
Prijs in overleg.

Laat jouw blog reviewen door onze content specialist. Zo weet je zeker dat jouw blog past bij de kwaliteit van jouw kennis. 

423 ondernemers

± 21.000 werknemers

± 2.000.000.000€ jaaromzet

>3.000 jaar ondernemers ervaring

70/30 man-vrouw

>1.000.000 views social media

netwerk

RJD ondernemers

Het kennis(sen)netwerk en de online volgers van Rotterdamse Jongensdromen bestaan uit Rotterdamse ondernemers met bedrijven van verschillende fases, groottes en sectoren. Allemaal met grote groeiambities. 

ondernemers

Facebook

linkedIn

instagram

Play the game

Spelregels

waarde

Het blog moet waardevol zijn voor ondernemers. Een inhoudelijk sterk verhaal met unieke kennis en inzichten. Wij plaatsen geen verkoopverhalen, maar delen uitsluitend kennis. 

content

Het blog is Nederlandstalig, 300-1000 woorden en is geschreven door een Rotterdamse ondernemer. De teksten en afbeeldingen worden bij ons aangeleverd via onderstaande button. 

media

Voor het vergroten van het bereik van jouw blog is het belangrijk dat je ook zelf actief zorgt voor meer engagement. Zo zorg je ervoor dat alle volgers van de RJD kanalen de post zien en de olievlek nog verder verspreid. 

 

Voor suggesties en vragen kun je contact opnemen met saskia@rotterdamsejongensdromen.nl.

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden