Select Page

rjd

Rotterdamse jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer,

2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht. 

De corona was, zoals bij vele van jullie, een klap in ons gezicht en we zagen onze mooie plannen in rook opgaan. Na verwoede pogingen om een nieuw succesvol business model te vinden waar wij zelf ook echt achter staan, zijn we in goede harmonie tot het besluit gekomen dat we om onze eigen dromen te realiseren op korte termijn op andere plekken meer impact kunnen maken. 

Frederic gaat als COO van Airturb iedereen helpen een duurzame toekomst te realiseren. Mensen helpen bij hun vraag naar groene energie en deze overal uit wind te halen is de eerste oplossing.

Saskia gaat door als verbinder en als freelancer meewerken aan de groei van innovatieve projecten en nieuwe projecten opzetten. Verwacht dus zeker alsnog een belletje als hier iets relevants voor jou langskomt. 

We willen iedereen bedanken voor de mooie tijd. Iedere droom heeft ons geïnspireerd en wij hopen dat je deze altijd blijft najagen. Wij blijven geloven dat je dit met de juiste kennis en kennissen kan bereiken en wensen je daar heel veel succes bij.

Hopelijk tot ziens!

Frederic & Saskia

meer artikelen

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden