zet je favoriete ondernemer

#inhetzonnetje

support

Breng de lente naar je tijdlijn!

Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten.

96% van de branches worden getroffen door de huidige crisis wijst onderzoek van VNO-NCW en MKB-Nederland uit. Ondernemers zitten niet bij de pakken neer, maar komen in actie. Nieuwe businessmodellen worden in rap tempo gevormd en ineens is er online meer mogelijk dan je al dacht. Één ding is zeker, de wereld ziet er na de crisis totaal anders uit dan daarvoor. 

Iedereen kent wel een Rotterdamse ondernemer die een extra hart onder de riem kan gebruiken deze periode om door te gaan. Verras deze persoon met positieve en mooie woorden en wij plaatsen de persoonlijke boodschap online:

AUTEUR:

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden