RJD

De Rotterdamse jongensdroom van cor de graag

Ondernemend Nederland laten inzien dat er veel meer zuurstof in de organisatie moet. Dat is de droom van “zuurstofdominee” Cor de Graag. Met Company Optimizer neemt hij bedrijven onder de loep op strategisch en operationeel niveau om te kijken waar het verbeter potentieel ligt. Meer lucht in de organisatie zorgt dat deze wendbaarder wordt en kan groeien.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Cor? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden