Select Page

RJD

De Rotterdamse jongensdroom van sarah glasbergen

De grootste trouwsite van Nederland worden. Dat was de droom van Sarah Glasbergen toen ze begon met ThePerfectWedding.nl en deze is gerealiseerd! Nu zijn ze aan het internationaliseren én verbreden in onderwerpen: een parenting website minime.nl, lifestyle website theperfectyou.nl en mombitious.nl voor ambitieuze moeders. Een groeiend mediabedrijf waar ze nu nu met alle platformen 800.000 bezoekers per maand mee bereiken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sarah? Bekijk haar verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...