RJD

De Rotterdamse jongensdroom van sarah glasbergen

De grootste trouwsite van Nederland worden. Dat was de droom van Sarah Glasbergen toen ze begon met ThePerfectWedding.nl en deze is gerealiseerd! Nu zijn ze aan het internationaliseren én verbreden in onderwerpen: een parenting website minime.nl, lifestyle website theperfectyou.nl en mombitious.nl voor ambitieuze moeders. Een groeiend mediabedrijf waar ze nu nu met alle platformen 800.000 bezoekers per maand mee bereiken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sarah? Bekijk haar verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...