RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Else Harrdjopawiro

In de Britse Vogue en Elle UK gestaan, een van de acteurs gekleed van Absolutely Fabulous the Movie voor de Golden carpet, vele BN’ers die haar kleding dragen. Else Hardjopawiro leeft haar droom en is goed op weg om haar brand VanElse wereldwijd op de kaart te zetten!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Else? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden