RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Else Harrdjopawiro

In de Britse Vogue en Elle UK gestaan, een van de acteurs gekleed van Absolutely Fabulous the Movie voor de Golden carpet, vele BN’ers die haar kleding dragen. Else Hardjopawiro leeft haar droom en is goed op weg om haar brand VanElse wereldwijd op de kaart te zetten!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Else? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden