RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Else Harrdjopawiro

In de Britse Vogue en Elle UK gestaan, een van de acteurs gekleed van Absolutely Fabulous the Movie voor de Golden carpet, vele BN’ers die haar kleding dragen. Else Hardjopawiro leeft haar droom en is goed op weg om haar brand VanElse wereldwijd op de kaart te zetten!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Else? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl