RJD

De Rotterdamse jongensdroom van caroline glasbergen

Over 7 jaar wil Caroline Glasbergen op een positieve manier hebben bijgedragen aan het leven van minimaal 5 miljoen vrouwen.

Haar eerste bedrijf FITSHE is een merk voor vrouwen met een actieve levensstijl waar ze 100% natuurlijke proteïne shakes en repen verkoopt. Daarnaast coacht Caroline vrouwen vanuit haar eigen methode Zentrepreneurship en is ze recent gestart met de New Female Leaders Foundation waar ze vrouwelijk leiders handvaten biedt om te leiden vanuit je authentieke zelf. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Caroline? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden