RJD

De Rotterdamse jongensdroom van caroline glasbergen

Over 7 jaar wil Caroline Glasbergen op een positieve manier hebben bijgedragen aan het leven van minimaal 5 miljoen vrouwen.

Haar eerste bedrijf FITSHE is een merk voor vrouwen met een actieve levensstijl waar ze 100% natuurlijke proteïne shakes en repen verkoopt. Daarnaast coacht Caroline vrouwen vanuit haar eigen methode Zentrepreneurship en is ze recent gestart met de New Female Leaders Foundation waar ze vrouwelijk leiders handvaten biedt om te leiden vanuit je authentieke zelf. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Caroline? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden