RJD

De Rotterdamse jongensdroom van caroline glasbergen

Over 7 jaar wil Caroline Glasbergen op een positieve manier hebben bijgedragen aan het leven van minimaal 5 miljoen vrouwen.

Haar eerste bedrijf FITSHE is een merk voor vrouwen met een actieve levensstijl waar ze 100% natuurlijke proteïne shakes en repen verkoopt. Daarnaast coacht Caroline vrouwen vanuit haar eigen methode Zentrepreneurship en is ze recent gestart met de New Female Leaders Foundation waar ze vrouwelijk leiders handvaten biedt om te leiden vanuit je authentieke zelf. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Caroline? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl