RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Ben boterkooper

In Nederland is te weinig kennis over China. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om meer winstgevend te zijn in China. De droom van Ben Boterkooper is om met CIL China de grootste speler te worden voor het bedrijf welke geen eigen kantoor in China heeft. Een blok van buitenlandse bedrijven vormen en namens dit blok de belangen te behartigen.

Uiteindelijk is het de droom om terug te keren naar Rotterdam en hier een economisch blok creëren die echt de stad verder kan brengen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ben? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden