RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Ben boterkooper

In Nederland is te weinig kennis over China. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om meer winstgevend te zijn in China. De droom van Ben Boterkooper is om met CIL China de grootste speler te worden voor het bedrijf welke geen eigen kantoor in China heeft. Een blok van buitenlandse bedrijven vormen en namens dit blok de belangen te behartigen.

Uiteindelijk is het de droom om terug te keren naar Rotterdam en hier een economisch blok creëren die echt de stad verder kan brengen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ben? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl