RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Ben boterkooper

In Nederland is te weinig kennis over China. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om meer winstgevend te zijn in China. De droom van Ben Boterkooper is om met CIL China de grootste speler te worden voor het bedrijf welke geen eigen kantoor in China heeft. Een blok van buitenlandse bedrijven vormen en namens dit blok de belangen te behartigen.

Uiteindelijk is het de droom om terug te keren naar Rotterdam en hier een economisch blok creëren die echt de stad verder kan brengen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ben? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden