RJD

De Rotterdamse jongensdroom van cindy weerdenburg

Met het uitbouwen van haar high end sales bedrijf leeft Cindy Weerdenburg haar droom. Cindy’s Sales Solutions zorgt voor kwalitatieve sales afspraken in de agenda van haar klanten zodat deze bedrijven kunnen groeien. Sales vraagt om ontzettend veel discipline en doorzettingsvermogen en vanuit haar eigen ervaring daarmee coacht ze haar klanten hier dan ook in.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Cindy? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden