RJD

De Rotterdamse jongensdroom van cindy weerdenburg

Met het uitbouwen van haar high end sales bedrijf leeft Cindy Weerdenburg haar droom. Cindy’s Sales Solutions zorgt voor kwalitatieve sales afspraken in de agenda van haar klanten zodat deze bedrijven kunnen groeien. Sales vraagt om ontzettend veel discipline en doorzettingsvermogen en vanuit haar eigen ervaring daarmee coacht ze haar klanten hier dan ook in.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Cindy? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden