RJD

De Rotterdamse jongensdroom van anita abaisa

Een goede sociaaleconomische positie voor iedereen in Nederland. Dat is de droom van Anita Abaisa. Haar internet platform Black Ladies Talk is opgericht vanuit spontaniteit en nieuwsgierigheid en heeft nu meer dan 30.000 leden. Naast de oneindige verbinden die er gelegd worden binnen het netwerk, kan Anita hier vanuit een bijzondere invalshoek onderwerpen aankaarten waarmee ze met samenwerkingspartners bruggen kan bouwen om de positie van de zwarte vrouw te verbeteren.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Anita? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden