RJD

De Rotterdamse jongensdroom van anita abaisa

Een goede sociaaleconomische positie voor iedereen in Nederland. Dat is de droom van Anita Abaisa. Haar internet platform Black Ladies Talk is opgericht vanuit spontaniteit en nieuwsgierigheid en heeft nu meer dan 30.000 leden. Naast de oneindige verbinden die er gelegd worden binnen het netwerk, kan Anita hier vanuit een bijzondere invalshoek onderwerpen aankaarten waarmee ze met samenwerkingspartners bruggen kan bouwen om de positie van de zwarte vrouw te verbeteren.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Anita? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl