RJD

De Rotterdamse jongensdroom van anita abaisa

Een goede sociaaleconomische positie voor iedereen in Nederland. Dat is de droom van Anita Abaisa. Haar internet platform Black Ladies Talk is opgericht vanuit spontaniteit en nieuwsgierigheid en heeft nu meer dan 30.000 leden. Naast de oneindige verbinden die er gelegd worden binnen het netwerk, kan Anita hier vanuit een bijzondere invalshoek onderwerpen aankaarten waarmee ze met samenwerkingspartners bruggen kan bouwen om de positie van de zwarte vrouw te verbeteren.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Anita? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden