RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Dorus Galama

De wereld verbeteren en de hele dag bezig zijn met muziek. Deze dromen komen voor Dorus Galama samen in Gerrard Street, waar ze volledig modulaire koptelefoons aanbieden voor een maandbedrag. Het meest trots is hij op het product zelf en hij vindt het dan ook altijd onwijs gaaf om iemand die hij niet kent met hun koptelefoon op straat te zien lopen!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Dorus? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden