RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Dorus Galama

De wereld verbeteren en de hele dag bezig zijn met muziek. Deze dromen komen voor Dorus Galama samen in Gerrard Street, waar ze volledig modulaire koptelefoons aanbieden voor een maandbedrag. Het meest trots is hij op het product zelf en hij vindt het dan ook altijd onwijs gaaf om iemand die hij niet kent met hun koptelefoon op straat te zien lopen!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Dorus? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl