RJD

De Rotterdamse jongensdroom van judith eyck

Elke dag fluitend op de fiets naar werk. Judith Eyck zit vol vertrouwen en heeft alleen nog maar tijd nodig om vakanties.nl tot een daverend succes te maken. Het ultieme doel is om binnen 5 jaar het grootste online reisbureau te zijn van Nederland en daarna met deze tech blueprint de rest van de wereld te veroveren!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Judith? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden