RJD

De Rotterdamse jongensdroom van judith eyck

Elke dag fluitend op de fiets naar werk. Judith Eyck zit vol vertrouwen en heeft alleen nog maar tijd nodig om vakanties.nl tot een daverend succes te maken. Het ultieme doel is om binnen 5 jaar het grootste online reisbureau te zijn van Nederland en daarna met deze tech blueprint de rest van de wereld te veroveren!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Judith? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden