RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Ruben wieman

De droom van Ruben Wieman is dat iedere non-desk medewerker wereldwijd de Flex-Appeal app gebruikt, van supermarkt in China tot een restaurant op Aruba. Flex-appeal is dé medewerkers app voor grotere retail, restaurant en hotelketens om je medewerkers beter te bereiken, te trainen en te betrekken. Onboarding, interne communicatie, trainingen, feedback, het kan allemaal in deze app!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van …? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl