RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Ruben wieman

De droom van Ruben Wieman is dat iedere non-desk medewerker wereldwijd de Flex-Appeal app gebruikt, van supermarkt in China tot een restaurant op Aruba. Flex-appeal is dé medewerkers app voor grotere retail, restaurant en hotelketens om je medewerkers beter te bereiken, te trainen en te betrekken. Onboarding, interne communicatie, trainingen, feedback, het kan allemaal in deze app!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van …? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden