RJD

De Rotterdamse jongensdroom van margaret west

De droom van Margaret West is om de dameskleding van haar label Margaret West wereldwijd te verkopen. Het label is ontstaan omdat ze in haar winkel Ginza een merk miste welke altijd op voorraad, betaalbaar, comfortabel en voor een brede groep vrouwen is. Tegelijkertijd wil Margaret iets betekenen voor de planeet en maatschappij door mensen op te voeden hoe ze duurzamere kledingkeuzes kunnen maken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Margaret? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden