RJD

De Rotterdamse jongensdroom van margaret west

De droom van Margaret West is om de dameskleding van haar label Margaret West wereldwijd te verkopen. Het label is ontstaan omdat ze in haar winkel Ginza een merk miste welke altijd op voorraad, betaalbaar, comfortabel en voor een brede groep vrouwen is. Tegelijkertijd wil Margaret iets betekenen voor de planeet en maatschappij door mensen op te voeden hoe ze duurzamere kledingkeuzes kunnen maken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Margaret? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden