RJD

De Rotterdamse jongensdroom van margaret west

De droom van Margaret West is om de dameskleding van haar label Margaret West wereldwijd te verkopen. Het label is ontstaan omdat ze in haar winkel Ginza een merk miste welke altijd op voorraad, betaalbaar, comfortabel en voor een brede groep vrouwen is. Tegelijkertijd wil Margaret iets betekenen voor de planeet en maatschappij door mensen op te voeden hoe ze duurzamere kledingkeuzes kunnen maken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Margaret? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl