RJD

kirsten van schaik op de Rotterdamse gevoelige plaat

 

“Rotterdam, de stad voor mij om midden in te wonen, te ondernemen en te doen. De stad geeft mij energie, laat mij durven risico’s te nemen en geeft power. Niet lullen, maar poetsen. Vol met mooie en toffe plekken, inspirerende mensen en genoeg kansen!”

Kirsten van Schaik, oprichter De Regelmeisjes.

meer ondernemersverhalen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden