RJD

kirsten van schaik op de Rotterdamse gevoelige plaat

 

“Rotterdam, de stad voor mij om midden in te wonen, te ondernemen en te doen. De stad geeft mij energie, laat mij durven risico’s te nemen en geeft power. Niet lullen, maar poetsen. Vol met mooie en toffe plekken, inspirerende mensen en genoeg kansen!”

Kirsten van Schaik, oprichter De Regelmeisjes.

meer ondernemersverhalen

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden