Select Page

RJD

kirsten van schaik op de Rotterdamse gevoelige plaat

 

“Rotterdam, de stad voor mij om midden in te wonen, te ondernemen en te doen. De stad geeft mij energie, laat mij durven risico’s te nemen en geeft power. Niet lullen, maar poetsen. Vol met mooie en toffe plekken, inspirerende mensen en genoeg kansen!”

Kirsten van Schaik, oprichter De Regelmeisjes.

meer ondernemersverhalen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...

De toekomstvisie van Marcel Splinter

De toekomstvisie van Marcel Splinter

transitie Betrokken medewerkers voor duurzaam succes.  Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? Marcel Splinter verruilde zijn baan bij de Rabobank voor het ondernemerschap om de transitie...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden