RJD

De Rotterdamse jongensdroom van ohad gilad

Met Keadyn investeert Ohad Gilad samen met compagnon Martijn Don in start-ups. Deze kunst leren ze ook aan nieuwe investeerders in de Angel Academy. Ook al zijn het actieve investeerders, je staat toch aan de zijlijn en dus werd het tijd om weer eigen ondernemersdromen na te jagen: 42workspace, de co-workplek voor techbedrijven wat echt als een thuis voelt. Om de community kracht bij te zetten, hebben ze oa WeTechRotterdam opgezet en zijn ze aan het kijken naar een nieuwe 42workspace locatie. Het belangrijkst voor Ohad is om te werken met leuke mensen die energie geven!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ohad? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...