RJD

De Rotterdamse jongensdroom van ohad gilad

Met Keadyn investeert Ohad Gilad samen met compagnon Martijn Don in start-ups. Deze kunst leren ze ook aan nieuwe investeerders in de Angel Academy. Ook al zijn het actieve investeerders, je staat toch aan de zijlijn en dus werd het tijd om weer eigen ondernemersdromen na te jagen: 42workspace, de co-workplek voor techbedrijven wat echt als een thuis voelt. Om de community kracht bij te zetten, hebben ze oa WeTechRotterdam opgezet en zijn ze aan het kijken naar een nieuwe 42workspace locatie. Het belangrijkst voor Ohad is om te werken met leuke mensen die energie geven!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ohad? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

EERLIJKE RECRUITMENT Meer toewijding, betekenis en werkplezier mogelijk maken door objectieve matching Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren?  Murat Ersoy is oprichter van UnlocQued...

De toekomstvisie van Kris Wynia

De toekomstvisie van Kris Wynia

ZERO-WASTE Samen de strijd aan om de 8.5 miljoen rietjes die per dag worden gebruikt drastisch te verminderen! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende...

De toekomstvisie van Erik de Groot

De toekomstvisie van Erik de Groot

KLEDING Op naar een plasticvrije kledingindustrie! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende ondernemers uit verscheidene sectoren. Vandaag deelt Erik de Groot...