RJD

De Rotterdamse jongensdroom van ohad gilad

Met Keadyn investeert Ohad Gilad samen met compagnon Martijn Don in start-ups. Deze kunst leren ze ook aan nieuwe investeerders in de Angel Academy. Ook al zijn het actieve investeerders, je staat toch aan de zijlijn en dus werd het tijd om weer eigen ondernemersdromen na te jagen: 42workspace, de co-workplek voor techbedrijven wat echt als een thuis voelt. Om de community kracht bij te zetten, hebben ze oa WeTechRotterdam opgezet en zijn ze aan het kijken naar een nieuwe 42workspace locatie. Het belangrijkst voor Ohad is om te werken met leuke mensen die energie geven!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Ohad? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...