RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sjaak hoogerheide

Sjaak Hoogerheide wordt gelukkig door het zien van de groei en ontwikkeling bij ondernemers die ze begeleiden met BandT Consultancy. De droom is om een groot deel van dat soort ondernemers door Rotterdam te zien lopen, ondernemers die tevreden zijn over hoe hun bedrijf groeit én hoe zij zelf groeien. Zakelijk gezien is Sjaak het meest trots op Avontuurvandeman.nl, inspirerende weekenden voor mannen wat echt een feest der herkenning is voor vele.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sjaak? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...