RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sjaak hoogerheide

Sjaak Hoogerheide wordt gelukkig door het zien van de groei en ontwikkeling bij ondernemers die ze begeleiden met BandT Consultancy. De droom is om een groot deel van dat soort ondernemers door Rotterdam te zien lopen, ondernemers die tevreden zijn over hoe hun bedrijf groeit én hoe zij zelf groeien. Zakelijk gezien is Sjaak het meest trots op Avontuurvandeman.nl, inspirerende weekenden voor mannen wat echt een feest der herkenning is voor vele.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sjaak? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

EERLIJKE RECRUITMENT Meer toewijding, betekenis en werkplezier mogelijk maken door objectieve matching Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren?  Murat Ersoy is oprichter van UnlocQued...

De toekomstvisie van Kris Wynia

De toekomstvisie van Kris Wynia

ZERO-WASTE Samen de strijd aan om de 8.5 miljoen rietjes die per dag worden gebruikt drastisch te verminderen! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende...

De toekomstvisie van Erik de Groot

De toekomstvisie van Erik de Groot

KLEDING Op naar een plasticvrije kledingindustrie! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende ondernemers uit verscheidene sectoren. Vandaag deelt Erik de Groot...