RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sjaak hoogerheide

Sjaak Hoogerheide wordt gelukkig door het zien van de groei en ontwikkeling bij ondernemers die ze begeleiden met BandT Consultancy. De droom is om een groot deel van dat soort ondernemers door Rotterdam te zien lopen, ondernemers die tevreden zijn over hoe hun bedrijf groeit én hoe zij zelf groeien. Zakelijk gezien is Sjaak het meest trots op Avontuurvandeman.nl, inspirerende weekenden voor mannen wat echt een feest der herkenning is voor vele.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sjaak? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...