RJD

De Rotterdamse jongensdroom van carlo mulder

Heb je het over een makelaardij in de verhuurmarkt, dan heb je het over Interhouse Rotterdam. De droom van Carlo Mulder is om een bekende speler te zijn die goede kwaliteit levert en daarmee echt onderscheidend is in de branche. En daar zijn ze hard mee op weg!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Carlo? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...