RJD

De Rotterdamse jongensdroom van carlo mulder

Heb je het over een makelaardij in de verhuurmarkt, dan heb je het over Interhouse Rotterdam. De droom van Carlo Mulder is om een bekende speler te zijn die goede kwaliteit levert en daarmee echt onderscheidend is in de branche. En daar zijn ze hard mee op weg!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Carlo? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...