RJD

De Rotterdamse jongensdroom van wesley van 't hof

De financiële dienstverlening verbeteren. Dat is en blijft de ultieme jongensdroom van Wesley van ’t Hof. Met Hoffelijk doen ze alles op het gebied van ontwikkelen en opleiden van mensen in de financiële sector. Met de groei van Hoffelijk naar meer digitaal opleiden, zijn hier nog een paar dromen bijgekomen in het verbeteren van anderen sectoren. Wesley is het meest trots op het team waarmee ze dagelijks zo’n 17.000 mensen begeleiden!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Wesley? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

Murat Ersoy: Dromen als richtingaanwijzers voor geluk.

EERLIJKE RECRUITMENT Meer toewijding, betekenis en werkplezier mogelijk maken door objectieve matching Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren?  Murat Ersoy is oprichter van UnlocQued...

De toekomstvisie van Kris Wynia

De toekomstvisie van Kris Wynia

ZERO-WASTE Samen de strijd aan om de 8.5 miljoen rietjes die per dag worden gebruikt drastisch te verminderen! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende...

De toekomstvisie van Erik de Groot

De toekomstvisie van Erik de Groot

KLEDING Op naar een plasticvrije kledingindustrie! Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? We vragen het inspirerende ondernemers uit verscheidene sectoren. Vandaag deelt Erik de Groot...