RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Alexander broekman & joost vissers

Met Empire of Awesome de Virgin van Nederland worden. Dat is dé jongensdroom van Alexander Broekman en Joost Vissers. Over de jaren heen hebben ze meerdere projecten opgezet waarvan Funk-e Digital Productions het eerste echte serieuze bedrijf is. Funk-e is begonnen met animatiefilmpjes over hoe een dienst of product werkt. In 10 jaar zijn ze flink gegroeid en helpen nu vooral corporates met het communiceren van grote veranderingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Alexander & Joost? Bekijk hun verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...