RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Alexander broekman & joost vissers

Met Empire of Awesome de Virgin van Nederland worden. Dat is dé jongensdroom van Alexander Broekman en Joost Vissers. Over de jaren heen hebben ze meerdere projecten opgezet waarvan Funk-e Digital Productions het eerste echte serieuze bedrijf is. Funk-e is begonnen met animatiefilmpjes over hoe een dienst of product werkt. In 10 jaar zijn ze flink gegroeid en helpen nu vooral corporates met het communiceren van grote veranderingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Alexander & Joost? Bekijk hun verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...