RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Alexander broekman & joost vissers

Met Empire of Awesome de Virgin van Nederland worden. Dat is dé jongensdroom van Alexander Broekman en Joost Vissers. Over de jaren heen hebben ze meerdere projecten opgezet waarvan Funk-e Digital Productions het eerste echte serieuze bedrijf is. Funk-e is begonnen met animatiefilmpjes over hoe een dienst of product werkt. In 10 jaar zijn ze flink gegroeid en helpen nu vooral corporates met het communiceren van grote veranderingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Alexander & Joost? Bekijk hun verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...