Select Page

RJD

Elly de vrijer op de Rotterdamse gevoelige plaat

 

“Rotterdam betekent als stad voor mij als ondernemer ‘Klein en Internationaal’. Hiermede bedoel ik vooral de locatie waar wij gevestigd zijn namelijk Rotterdam The Hague Airport en de metafoor met mijn bedrijf Hill Consulting. ‘Small enough to care & Big enough to deliver’ zowel in de Regio, als ook in Nederland en/of Internationaal.”

Elly de Vrijer, oprichter Hill Consulting

meer ondernemersverhalen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...

De toekomstvisie van Marcel Splinter

De toekomstvisie van Marcel Splinter

transitie Betrokken medewerkers voor duurzaam succes.  Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? Marcel Splinter verruilde zijn baan bij de Rabobank voor het ondernemerschap om de transitie...