RJD

Elly de vrijer op de Rotterdamse gevoelige plaat

 

“Rotterdam betekent als stad voor mij als ondernemer ‘Klein en Internationaal’. Hiermede bedoel ik vooral de locatie waar wij gevestigd zijn namelijk Rotterdam The Hague Airport en de metafoor met mijn bedrijf Hill Consulting. ‘Small enough to care & Big enough to deliver’ zowel in de Regio, als ook in Nederland en/of Internationaal.”

Elly de Vrijer, oprichter Hill Consulting

meer ondernemersverhalen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...