RJD

De Rotterdamse jongensdroom van robin westerveld & barbara van den bosch

Rotterdam, maatschappelijke impact, iets doen voor een ander, verschil maken, ondernemers en verbinden. Dit zijn de passies van Robin Westerveld en Barbara van den Bosch waaruit hun droom Rotterdammers 4 Rotterdammers is ontstaan. R4R is begonnen in een tijd dat ze in een concurrentiebeding zaten voor wat ze eigenlijk wilde ondernemen en nu ook met succes doen: Westerveld & Van den Bosch, het werving en selectiebureau voor juridisch personeel. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Robin en Barbara? Bekijk hun verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...