RJD

De Rotterdamse jongensdroom van robin westerveld & barbara van den bosch

Rotterdam, maatschappelijke impact, iets doen voor een ander, verschil maken, ondernemers en verbinden. Dit zijn de passies van Robin Westerveld en Barbara van den Bosch waaruit hun droom Rotterdammers 4 Rotterdammers is ontstaan. R4R is begonnen in een tijd dat ze in een concurrentiebeding zaten voor wat ze eigenlijk wilde ondernemen en nu ook met succes doen: Westerveld & Van den Bosch, het werving en selectiebureau voor juridisch personeel. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Robin en Barbara? Bekijk hun verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...