RJD

De Rotterdamse jongensdroom van robin westerveld & barbara van den bosch

Rotterdam, maatschappelijke impact, iets doen voor een ander, verschil maken, ondernemers en verbinden. Dit zijn de passies van Robin Westerveld en Barbara van den Bosch waaruit hun droom Rotterdammers 4 Rotterdammers is ontstaan. R4R is begonnen in een tijd dat ze in een concurrentiebeding zaten voor wat ze eigenlijk wilde ondernemen en nu ook met succes doen: Westerveld & Van den Bosch, het werving en selectiebureau voor juridisch personeel. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Robin en Barbara? Bekijk hun verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...