RJD

De Rotterdamse jongensdroom van robin westerveld & barbara van den bosch

Rotterdam, maatschappelijke impact, iets doen voor een ander, verschil maken, ondernemers en verbinden. Dit zijn de passies van Robin Westerveld en Barbara van den Bosch waaruit hun droom Rotterdammers 4 Rotterdammers is ontstaan. R4R is begonnen in een tijd dat ze in een concurrentiebeding zaten voor wat ze eigenlijk wilde ondernemen en nu ook met succes doen: Westerveld & Van den Bosch, het werving en selectiebureau voor juridisch personeel. 

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Robin en Barbara? Bekijk hun verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...