RJD

De Rotterdamse jongensdroom van janne vereijken

De droom om een succesvolle singer songwriter te worden, is helaas niet gerealiseerd, maar Janne Vereijken is wel andere dingen gaan doen met haar creativiteit. Met Spring Company helpt ze bedrijven en organisaties op het gebied van strategie en innovatie. En dat gaat goed, afgelopen jaar werd ze namelijk bekroond tot Rotterdamse zakenvrouw van het jaar!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Janne? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...