RJD

De Rotterdamse jongensdroom van janne vereijken

De droom om een succesvolle singer songwriter te worden, is helaas niet gerealiseerd, maar Janne Vereijken is wel andere dingen gaan doen met haar creativiteit. Met Spring Company helpt ze bedrijven en organisaties op het gebied van strategie en innovatie. En dat gaat goed, afgelopen jaar werd ze namelijk bekroond tot Rotterdamse zakenvrouw van het jaar!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Janne? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...