RJD

De Rotterdamse jongensdroom van janne vereijken

De droom om een succesvolle singer songwriter te worden, is helaas niet gerealiseerd, maar Janne Vereijken is wel andere dingen gaan doen met haar creativiteit. Met Spring Company helpt ze bedrijven en organisaties op het gebied van strategie en innovatie. En dat gaat goed, afgelopen jaar werd ze namelijk bekroond tot Rotterdamse zakenvrouw van het jaar!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Janne? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...