RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gabriel tschin

Niet meer eindeloos praten, maar nu beginnen met de middelen die wij hebben. De droom van Gabriel Tschin is om de opstart te realiseren van de transitie die wij met z’n allen door moeten gaan naar een duurzame wereld. Dit doet hij met zijn innovatiecentrum Plant One Rotterdam BV welke fungeert als testlocatie voor duurzame ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gabriel? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...