RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gabriel tschin

Niet meer eindeloos praten, maar nu beginnen met de middelen die wij hebben. De droom van Gabriel Tschin is om de opstart te realiseren van de transitie die wij met z’n allen door moeten gaan naar een duurzame wereld. Dit doet hij met zijn innovatiecentrum Plant One Rotterdam BV welke fungeert als testlocatie voor duurzame ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gabriel? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...