RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gabriel tschin

Niet meer eindeloos praten, maar nu beginnen met de middelen die wij hebben. De droom van Gabriel Tschin is om de opstart te realiseren van de transitie die wij met z’n allen door moeten gaan naar een duurzame wereld. Dit doet hij met zijn innovatiecentrum Plant One Rotterdam BV welke fungeert als testlocatie voor duurzame ontwikkelingen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gabriel? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...