RJD

jolanda van der steen op de Rotterdamse gevoelige plaat

“Deze foto is gemaakt op de Wilhelminapier. Voor mij als Rotterdamse onderneemster kenmerkend voor de internationale allure en werkersmentaliteit. Met op de achtergrond de zwaan die de verbinding legt tussen twee stadsdelen. Zelf ben ik Eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, waarvan de ambities over de landgrenzen heengaan. Met mijn hands-on mentaliteit bied ik met mijn bedrijf La Fontaine maatwerktrajecten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzaam inzetbaarheid, loopbaan- talent- en teamontwikkeling. Hiermee verbinden wij persoonlijke groei met de groei van een organisatie.

Jolanda van der steen, eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, op de Wilhelminapier

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...