Select Page

RJD

jolanda van der steen op de Rotterdamse gevoelige plaat

“Deze foto is gemaakt op de Wilhelminapier. Voor mij als Rotterdamse onderneemster kenmerkend voor de internationale allure en werkersmentaliteit. Met op de achtergrond de zwaan die de verbinding legt tussen twee stadsdelen. Zelf ben ik Eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, waarvan de ambities over de landgrenzen heengaan. Met mijn hands-on mentaliteit bied ik met mijn bedrijf La Fontaine maatwerktrajecten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzaam inzetbaarheid, loopbaan- talent- en teamontwikkeling. Hiermee verbinden wij persoonlijke groei met de groei van een organisatie.

Jolanda van der steen, eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, op de Wilhelminapier

meer ondernemersverhalen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...

De toekomstvisie van Marcel Splinter

De toekomstvisie van Marcel Splinter

transitie Betrokken medewerkers voor duurzaam succes.  Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? Marcel Splinter verruilde zijn baan bij de Rabobank voor het ondernemerschap om de transitie...