RJD

jolanda van der steen op de Rotterdamse gevoelige plaat

“Deze foto is gemaakt op de Wilhelminapier. Voor mij als Rotterdamse onderneemster kenmerkend voor de internationale allure en werkersmentaliteit. Met op de achtergrond de zwaan die de verbinding legt tussen twee stadsdelen. Zelf ben ik Eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, waarvan de ambities over de landgrenzen heengaan. Met mijn hands-on mentaliteit bied ik met mijn bedrijf La Fontaine maatwerktrajecten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzaam inzetbaarheid, loopbaan- talent- en teamontwikkeling. Hiermee verbinden wij persoonlijke groei met de groei van een organisatie.

Jolanda van der steen, eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, op de Wilhelminapier

meer ondernemersverhalen

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...