RJD

jolanda van der steen op de Rotterdamse gevoelige plaat

“Deze foto is gemaakt op de Wilhelminapier. Voor mij als Rotterdamse onderneemster kenmerkend voor de internationale allure en werkersmentaliteit. Met op de achtergrond de zwaan die de verbinding legt tussen twee stadsdelen. Zelf ben ik Eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, waarvan de ambities over de landgrenzen heengaan. Met mijn hands-on mentaliteit bied ik met mijn bedrijf La Fontaine maatwerktrajecten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzaam inzetbaarheid, loopbaan- talent- en teamontwikkeling. Hiermee verbinden wij persoonlijke groei met de groei van een organisatie.

Jolanda van der steen, eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, op de Wilhelminapier

meer ondernemersverhalen