RJD

jolanda van der steen op de Rotterdamse gevoelige plaat

“Deze foto is gemaakt op de Wilhelminapier. Voor mij als Rotterdamse onderneemster kenmerkend voor de internationale allure en werkersmentaliteit. Met op de achtergrond de zwaan die de verbinding legt tussen twee stadsdelen. Zelf ben ik Eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, waarvan de ambities over de landgrenzen heengaan. Met mijn hands-on mentaliteit bied ik met mijn bedrijf La Fontaine maatwerktrajecten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzaam inzetbaarheid, loopbaan- talent- en teamontwikkeling. Hiermee verbinden wij persoonlijke groei met de groei van een organisatie.

Jolanda van der steen, eigenaar, Trainer en Coach van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, op de Wilhelminapier

meer ondernemersverhalen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...