RJD

De Rotterdamse jongensdroom van menno kloostra

De droom van Menno Kloostra is om Flexcraft Techniek & Flexcraft Talent zo neer te zetten en achter te laten dat deze zelfsturend door kunnen draaien. Menno is echt #companyproud en dan ook meer trots op de organisatie die ze hebben neergezet dan op zichzelf. In het bijzonder is hij trots op de  non-commerciële dingen die ze hebben gedaan voor goede doelen en natuurlijk de eigen Flexcraft Detaned Foundation.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Menno? Bekijk zijn verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...