Select Page

RJD

De Rotterdamse jongensdroom van menno kloostra

De droom van Menno Kloostra is om Flexcraft Techniek & Flexcraft Talent zo neer te zetten en achter te laten dat deze zelfsturend door kunnen draaien. Menno is echt #companyproud en dan ook meer trots op de organisatie die ze hebben neergezet dan op zichzelf. In het bijzonder is hij trots op de  non-commerciële dingen die ze hebben gedaan voor goede doelen en natuurlijk de eigen Flexcraft Detaned Foundation.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Menno? Bekijk zijn verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...