Select Page

RJD

De Rotterdamse jongensdroom van kirsten van schaik

Van events tot social media onderhoud en alles daartussen. Als je iets op gebied van communicatie of organisatie geregeld wilt hebben, dan moet je bij De Regelmeisjes zijn. Kirsten van Schaik droomt ervan om te groeien tot wel 40 regelmeisjes om voor mooie bedrijven klussen te realiseren en het vooral heel leuk te hebben.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Kirsten? Bekijk haar verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...