Select Page

RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Michel jansen

Mensen anders laten kijken naar de arbeidsmarkt, een inclusievere arbeidsmarkt creëren en organisaties helpen bij het vinden en binden van talent. Dat zijn de dromen van Michel Jansen met loopbaan adviesbureau Loopbaan Lounge. Michel gelooft in werk als platform voor geluk. Zo zijn programma’s altijd actie gericht, praktisch en vol met humor.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Michel? Bekijk zijn verhaal.

meer rotterdamse jongensdromen

Rotterdamse Jongensdromen stopt

Hi Rotterdamse ondernemer, 2 jaar geleden vond de eerste kennissessie van Rotterdamse Jongensdromen plaats. Met veel plezier hebben we vanaf dat moment op allerlei verschillende manieren ondernemers aan elkaar gematcht.  De corona was, zoals bij vele van jullie, een...