RJD

De Rotterdamse jongensdroom van vitas kersbergen

Vitas Kersbergen droomt ervan om over 10/15 jaar terug te kunnen kijken naar allemaal concepten, producten en diensten die hij op een andere manier heeft geholpen met ontwikkelen. Met Proposition Hero helpt hij, samen met zijn netwerk van superhelden, bedrijven deze nieuwe proposities te ontwikkelen. Ook Proposition Hero zelf is flink aan het groeien en klaar om nog veel meer klanten te helpen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Vitas? Bekijk zijn verhaal.

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...