Select Page

RJD

De Rotterdamse jongensdroom van vitas kersbergen

Vitas Kersbergen droomt ervan om over 10/15 jaar terug te kunnen kijken naar allemaal concepten, producten en diensten die hij op een andere manier heeft geholpen met ontwikkelen. Met Proposition Hero helpt hij, samen met zijn netwerk van superhelden, bedrijven deze nieuwe proposities te ontwikkelen. Ook Proposition Hero zelf is flink aan het groeien en klaar om nog veel meer klanten te helpen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Vitas? Bekijk zijn verhaal.

De toekomstvisie van Marcel Splinter

De toekomstvisie van Marcel Splinter

transitie Betrokken medewerkers voor duurzaam succes.  Ondernemers bouwen de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er uit?! En wat moet er gebeuren om die toekomst te creëren? Marcel Splinter verruilde zijn baan bij de Rabobank voor het ondernemerschap om de transitie...