RJD

De Rotterdamse jongensdroom van vitas kersbergen

Vitas Kersbergen droomt ervan om over 10/15 jaar terug te kunnen kijken naar allemaal concepten, producten en diensten die hij op een andere manier heeft geholpen met ontwikkelen. Met Proposition Hero helpt hij, samen met zijn netwerk van superhelden, bedrijven deze nieuwe proposities te ontwikkelen. Ook Proposition Hero zelf is flink aan het groeien en klaar om nog veel meer klanten te helpen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Vitas? Bekijk zijn verhaal.

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...