RJD

De Rotterdamse jongensdroom van willem blom

In 2015 is online marketing bureau Expand Online gefuseerd met TamTam en vormt nu digitaal bureaunetwerk Dept.Een groeiend bedrijf met wereldambitie waar momenteel meer dan 1000 man in 11 landen werken. De droom van Willem Blom, oprichter Expand Online, is om met de digitale wereld waar hij goed in is, ook maatschappelijke vraagstukken op te kunnen lossen. Specifieker is de ultieme jongensdroom om mee te kunnen helpen aan het ontwikkelen van de Tesla in de voedselindustrie.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Willem? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden