RJD

De Rotterdamse jongensdroom van willem blom

In 2015 is online marketing bureau Expand Online gefuseerd met TamTam en vormt nu digitaal bureaunetwerk Dept.Een groeiend bedrijf met wereldambitie waar momenteel meer dan 1000 man in 11 landen werken. De droom van Willem Blom, oprichter Expand Online, is om met de digitale wereld waar hij goed in is, ook maatschappelijke vraagstukken op te kunnen lossen. Specifieker is de ultieme jongensdroom om mee te kunnen helpen aan het ontwikkelen van de Tesla in de voedselindustrie.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Willem? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl