RJD

De Rotterdamse jongensdroom van danielle de wilde

Rotterdam Business Events bv organiseert bedrijfsuitjes in en om de stad waarbij de stad echt centraal staat. Zo komen alle games langs alle highlights van de stad. Als echt Rotterdamse partij wil Danielle de Wilde haar bedrijf niet uitbreiden naar andere steden, maar groeien door het aanbod binnen de stad te verbreden.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Danielle? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden