RJD

De Rotterdamse jongensdroom van danielle de wilde

Rotterdam Business Events bv organiseert bedrijfsuitjes in en om de stad waarbij de stad echt centraal staat. Zo komen alle games langs alle highlights van de stad. Als echt Rotterdamse partij wil Danielle de Wilde haar bedrijf niet uitbreiden naar andere steden, maar groeien door het aanbod binnen de stad te verbreden.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Danielle? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden