RJD

De Rotterdamse jongensdroom van danielle de wilde

Rotterdam Business Events bv organiseert bedrijfsuitjes in en om de stad waarbij de stad echt centraal staat. Zo komen alle games langs alle highlights van de stad. Als echt Rotterdamse partij wil Danielle de Wilde haar bedrijf niet uitbreiden naar andere steden, maar groeien door het aanbod binnen de stad te verbreden.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Danielle? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden