RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sinan karaca

Sinan Karaca is het meest trots als hij mensen op straat ziet lopen met kleding van Clan de Banlieue aan. Het streetwear merk is een enorme hype en internationaal hard aan het groeien. Zo staat er bij de release van een nieuw product een rij voor de deur en is deze online binnen 1,5 uur uitverkocht.Daarnaast is hij ook mede-eigenaar van Druk Rotterdam waarmee ze textiel bedrukken, maar ook mode en merk advies geven.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sinan? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Maasstroompjes van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Inge Bodmer oprichter van Maasstroompjes. Foto's: Giny Flux wie ben je? wat doe je? ''Mijn naam is Inge Bodmer en ik ben de kleindochter van...

De Koffiebreek bij David Maij

‘Ik eet te veel chocola, presteer niet goed op werk en ben ondertussen hoofdsponsor van de sportschool geworden.’ Klinkt dit bekend?⁣ Voor het team van Neuro Habits ook. Zij helpen namelijk ondernemers, particulieren en studenten met ‘beter presteren’ en ‘doelen...

Slagers gin van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: v.l.n.r. Mitchel van Wageningen, Hubert van Linschoten en David van Linschoten, oprichters van Van Linschoten-Slagers Gin.  Foto's: Giny...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl