RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sinan karaca

Sinan Karaca is het meest trots als hij mensen op straat ziet lopen met kleding van Clan de Banlieue aan. Het streetwear merk is een enorme hype en internationaal hard aan het groeien. Zo staat er bij de release van een nieuw product een rij voor de deur en is deze online binnen 1,5 uur uitverkocht.Daarnaast is hij ook mede-eigenaar van Druk Rotterdam waarmee ze textiel bedrukken, maar ook mode en merk advies geven.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sinan? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden