RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Sinan karaca

Sinan Karaca is het meest trots als hij mensen op straat ziet lopen met kleding van Clan de Banlieue aan. Het streetwear merk is een enorme hype en internationaal hard aan het groeien. Zo staat er bij de release van een nieuw product een rij voor de deur en is deze online binnen 1,5 uur uitverkocht.Daarnaast is hij ook mede-eigenaar van Druk Rotterdam waarmee ze textiel bedrukken, maar ook mode en merk advies geven.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Sinan? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden